Ja nisam naišao (ali nisam skoro ni tražio) sve što mi je trebalo iz Accessa i excella, ima u pdf-u ili help file extenziji ali na engleskom... for dummies i nas ostale. Moj savet ti je, ako imalo vladaš engleskim, da čitaš engleske priručnike jer su ovi naši tako idiotski prevedeni da to jednostavno lobotomira mozak. Naime, prevod su odradili likovi koji ne koriste računar a pogotovo ne za to što prevode. Ne čitaju IT časopise, forume i ostalo i ludo ih zabole q šta je udomaćeno kao prevod a šta se ne prevodi nego se u izvornom ili iskrivljenom obliku koristi u srpskom jeziku. Oni furaju svoju furku i svoj sleng od kojeg se okreće stomak i slabo šta konta i uklapa.... Čast izuzecima, ako ih ima ja sam posle dve-tri od kojih je jedna VBA 6, digao ruke isfrustriran tupadžisanjem.
P.S. Offtopic: znam da ima hrvatski BUG u pdf obliku na torrentima, svaki broj (kod nas dolazi remintenda, sa mesec dana zakašnjenja - ali sa dvd-om...), a i PC Play i VIDI... to nalazim, međutim, nisam naišao da ima naših novina tako hackovanih i piratizovanih? Ima li kakvih drugih informacija? Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.