Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
A vi samo nastavite da pijete coca-colu posle ovoga
STRANA 1 OD 1
arsaD A vi samo nastavite da pijete coca-colu posle ovoga 28.01.2010. 22:55 T24113

status: user
broj poruka: 412

http://www.sugarstacks.com/

Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Well 30.01.2010. 13:04 #185124

broj poruka: 6648
... pa zato ga i pijemo, ja volim ukus šećera a ne gowna!
A, svi napitci sa aspartanom, koji je kancerogen i zaglupljuje, umesto da imaju sladak okus, imaju okus ljigavog govna.
Zato i moraju toliko da se reklamiraju.
Problem su ostale stvari u koka koli, šećer i voda su tu najprirodniji mogući sastojci, sve ostalo je upitno.... od kiselina do konzervansa. I, problem je nekretanje i vreme kada se ždere koka-kola- pre ili posle jela (naročito za decu), jer je zasitna i nameće se kao zamena za pravu hranu - što nije.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

Pisko Zabuna 30.01.2010. 13:09 #185127

broj poruka: 6648

Da ne bude zabune, aspartan je zaslađivač koji je, osim što je kalorijski beznačajniji od šećera dobijenog od pravih biljki, stotinak puta jači i samim tim hemijski jeftiniji za korišćenje. Samo što je bljak ukusa, štetan je po zdravlje i, da nema kampanja i reklama, goweda ga uopšte ne bi kupovala po toj ceni, već bi i zero i diet i šta već kabeze poznatih svetskih firmi, morale da se prodaju kao lokalne česmovače koje također imaju ubitačnu kombinaciju kancerogenih materija nazvanih sok-đus i slično: umetna boja, umetni šećer-zaslađivač, umetna aroma i jeftina voda i ambalaža i sve to još gazirano, da se zamaskira ukus.
Šta je opasnost da se udebljaš prema opasnosti da ti bude oštećen mozak i dobiješ rak? A, zaslađivači su upravo pod ograničenjima i zabranama u EU zbog toga. Jeste, i xilitol iz žvakonja, također...
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

skar Re: 05.02.2010. 09:56 #186578

broj poruka: 3992
mogu samo da kazem BULSHIT,kola mi je kao majka rodjena..
ajte sad ona ubija ovo,razjeda ono...kad bih vam samo rekao da mi je doktor spec.na VMA rekao da slobodno pijem kokisku bez ikakvih problema,iako imam dobro narusen crevni trakt
tako da ....te me teme vise ne dodiruju
gutajte vi one `prirodne`sokice sto im se pri dnu nakupi prasak,a kasnije pravite freske u wc:)
i sto imaju na kg konzervansa u sebi,ali su 100% prirodni

IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)

gile23 ... 05.02.2010. 18:04 #186672

broj poruka: 9121
To sto si rekao u tom kontestu za freske licno mislim da je neumesno, nadji neki drugi izraz koji nije u vezi sa crkvom.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 05.02.2010. 18:11 #186675

broj poruka: 9121
A sada to za koka kolu je licno cista glupost, ne valja to da se pije 10l na dan, ali i moze da se pije znaci nije otrov koji ubija na mestu ? Takodje mojoj tetki su rekli da slobodno kada joj se zapusi WC solja da je otpusava sa koka kolom, to je i odradila i rezultat je bio otpusenje ? Ja licno pijem koka kolu ali pijem jedno sedmicno malo. A onaj Helo je toliko sranje od soka da je to neverovatno mislim da je dovoljno reci da se posle ispijanja Helo-a ide u roku od 15 minuta u WC, to je sve samo prirodno nije. Kupite vi lepo 100% pomorandzu u tetrapaku (tetarpaku :)) i napravite vi sok od pomorandze (djus) pa vidite koja je razlika, licno mislim da je mnogo bolje da vi licno ako hocete da pijete te prirodne sokice lepo kupite kilo limuna, grejpfruta, i tako tih vocki izmesajte, kada popijete shvaticete da ste popili mnogo kvalitetan napitak iako on nece imati neki super lep sladak ukus, ali ce biti mnogo zdraviji od tih 100% voce sokova, samo se pitam odakle rode tolike jabuke, pomorandze, kruske,... Inace moja tetka je doktor nauka na agronomskom fakultetu i malo je ispitivala te sokice i kaze da koka kola nije uopste zdrava.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs