CHIEFTEC GPS-500AB A Posle 2 godine posle kupovine i korishcenja/Prvi put da je napajanje pochelo da zuji Restartovao sam kompjuter, opet je zujalo, posle sam premestio mesto kucishta i prestalo je. Startovanje rachunara http://www.youtube.com/watch?v=xrPJMxnRR0Y Chulo se 3 puta jache nego na pochetku klipa (Sada cuje samo grafichka- dok uchitala drajvere) -
Sta je sa napajanjem, mora li da se menja ili je to neki privremeni bag?
Na snimku ti nista ne ``zuji``, vec se cuje neki ventilator na max broju obrtaja. Moze biti box kuler od procesora, kuler na grafickoj, a moze i od napajanja. Jednostavno pozadi napajanja stavi ruku pa ces osetiti promenu u jacini duvanja ako je do njega. Ako je do cpu-a ili gpu-a... sto kaze gile to se desava sa grafickim kartama dok se ne startuje windows, a ca cpu moze svasta da bude (ili prosto opterecen). Ortaku je non stop urlao intel box kuler iz prostog razloga sto je u kucistu bilo tona prasine, a ispod ventilatora tepih, a jedno usisavanje je resilo problem.
U kakvom ti je stanju kuciste, ventilatori, kuleri, ne znam, mozda se nesto greje.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Nemoguce da ti se to cuje chifta,jer po zvuku kontam da se nesto okrece jako brzo 2500+rpm.Ili je vent od proca,ili od graficke.Nista ne brini to je normalno.Ako je od proca,onda smart fan opcija radi kako treba.
P.S.I sto temu postavi u `svastara`?
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: CHIEFTEC GPS-500AB :: Posle 2 godine posle kupovine i korishcenja/Prvi put da je napajanje pochelo da zuj :: Restartovao sam kompjuter, opet je zujalo, posle sam premestio mesto kucishta i prestalo je :: Startovanje rachunar :: http://www.youtube.com/watch?v=xrPJMxnRR0 :: Chulo se 3 puta jache nego na pochetku klipa (Sada cuje samo grafichka- dok uchitala drajvere) :: :: Sta je sa napajanjem, mora li da se menja ili je to neki privremeni bag?
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.