Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
POMAGAJTE DOK NE POLUDIM
STRANA 1 OD 1
praskomen POMAGAJTE DOK NE POLUDIM 05.01.2010. 15:34 T23463

status: user
broj poruka: 6

E pa ovako...ja imam Asus EN8800GT/HTDP/512MB DDR3 i sve do juce je sve bilo ok,ali od juce je pocela da zuji i to tako iritirajuce da ne mogu da opisem
Skinuo sam je i video da je problem u ventilatoru...kao da zakacinje u nesto itako proizvodi taj zvuk.
Mislim da je do toga doslo kada mi je palo na pamet da malo usisam kuciste pa sam tom prilikom usisavao i graficku i sigurno tada nesto zajeb...ao
E sad,moje pitanje je da li je moguce i kako skinuti taj ventilator sa kartice kako bih nekako otklonio to zujanje,ako je moguce,i vratio ventilator na mesto.
Hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bstaletic Evo ovako 06.01.2010. 19:20 #177992

broj poruka: 1889
Samo zhrafciger u ruke i skini onaj crni oklop (nVidia), a onda odvij 3 shrafa sa kulera i skini njegov kabEl od napajanja, uradi shta si hteo pa pazhljivo vrati.
Za ATI-ja je verovatno isto u koliko ima oklop a ako ga nema nemoj da ga skidash (oklop koji nepostoji).
Ovo ni sluchajno ako imash garanciju.
colinmcrae hristos se rodi! 07.01.2010. 12:37 #178338

broj poruka: 3

molim nekoga da mi pomogne...klinac mi je nesto cackao i sada mi ikone na desktopu velike,ne znam da vratim:(
Scyter Re: hristos se rodi! 07.01.2010. 12:56 #178345

broj poruka: 8138
Desni klik na Desktop-View-i biraj koju ces velicinu.

The Way It`s Meant To Be Played

::
:: molim nekoga da mi pomogne...klinac mi je nesto cackao i sada mi ikone na desktopu velike,ne znam da vratim:(
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs