E pa ovako...ja imam Asus EN8800GT/HTDP/512MB DDR3 i sve do juce je sve bilo ok,ali od juce je pocela da zuji i to tako iritirajuce da ne mogu da opisem Skinuo sam je i video da je problem u ventilatoru...kao da zakacinje u nesto itako proizvodi taj zvuk. Mislim da je do toga doslo kada mi je palo na pamet da malo usisam kuciste pa sam tom prilikom usisavao i graficku i sigurno tada nesto zajeb...ao E sad,moje pitanje je da li je moguce i kako skinuti taj ventilator sa kartice kako bih nekako otklonio to zujanje,ako je moguce,i vratio ventilator na mesto. Hvala unapred
Samo zhrafciger u ruke i skini onaj crni oklop (nVidia), a onda odvij 3 shrafa sa kulera i skini njegov kabEl od napajanja, uradi shta si hteo pa pazhljivo vrati. Za ATI-ja je verovatno isto u koliko ima oklop a ako ga nema nemoj da ga skidash (oklop koji nepostoji). Ovo ni sluchajno ako imash garanciju.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.