to mi se desava sve cesce kada ide desni klik ne neki od programa iz sistraya ili desni klik na cist desktop. sigurno nije do monitora ili grafe, barem ja tako mislim. monitor-samsung t240, grafa 3850
Uh,mislim da ne postoji neko univerzalno resenje za takav problem.Jednostavno moze biti do verzije win-a koji koristis,lose napisanih(verzija) drajvera za g.kartu,wall paper engine u winu zakaskao...Pokusaj da za wall paper stavis neku od osnovnih boja(ne sliku),pa vidi da li ce se isto desavati.Pretpostavljam da ni refresh ne uklanja zaostali meni,a promenom rezolucije i vracanjem na istu,deo `menia `nestane.Koja ti je verzija win-a`bild`?
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: kako da izlecim komp da mi vise ne ostaju ovakve fleke po ekran :: :: http://lookpic.com/i/283/kHGXs8um.pn :: :: to mi se desava sve cesce kada ide desni klik ne neki od programa iz sistraya ili desni klik na cist desktop. sigurno nije do monitora ili grafe, barem ja tako mislim :: monitor-samsung t240, grafa 385 :: :: ima li neko ideju :: :: :: :: :: :: :: LOL !
sa refreshom se nista ne desava a sa promenom rezolucije i vracanjem na prvobitnu ova fleka nestaje ! ali ako bi ponovo desni klik pa na refresh opet bi ostala fleka. ne pise mi koi je bild, win je 7 ultimate x32 rtm a drajveri za grafu od avgusta ove god. ovo se nije ranije desavalo !
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.