Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Provaljen B92!
STRANA 1 OD 1
GameMaster Provaljen B92! 30.12.2009. 21:48 T23322

status: user
broj poruka: 250
Ako pobedi Turcin u sred Srbije u Velikom Bratu, dokazace se jos jednom tvrdnja i moja i mnogih koje poznajem da je to TV kuca koja prezentuje i promovise sve sto je protiv Srba i Srpstva, protiv tradicionalnih nasih vrednosti!( homoseksualci, favorizovanje svih nesrpskih naroda, stavljanje mnogih istaknutih Srba na stub srama i mnoge druge stvari usmerene protiv nase Nacionalne Svesti!)

Provereno pobedjuje Turcin!

ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko PC Berza 30.12.2009. 22:28 #176209

broj poruka: 6648
Ovo nije mesto za to što si napisao.
Naprotiv.... ovde i `Turci` imaju istu mogućnost da nešto kažu i misle.... ili budu moderatori... jer poenta foruma nije
A, sad, šta mene nervira kod tebe i tih tvojih prijatelja: a što to gledaš uopšte? Mislim i na tupave emisije tog tipa koje služe za jeftinu (za njih) shemu popunjavanja udarnih termina i usput muženje para kroz sms glasanje a mislim i na TV stanicu? Mazohizam?
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

GameMaster sramota 30.12.2009. 22:30 #176211

broj poruka: 250
hajde sada svi `` moderni evropski ljudi`` neka odgovaraju protiv ovoga sto sam napisao a vi , ostali koji mislite kao ja, samo citate i ne smete nista da napisete!!!!

sramota!

ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE

MaliAbner Eh pa da... 30.12.2009. 23:31 #176251

broj poruka: 7769
S obzirom da takvu vrstu zabave traze uglavnom shabani onda je sasvim u redu da pobeti turcin...

Ja TV ic ne gledam sem naucnih (dominantno stranih TV i magazina) i obrazovnih sadrzaja koje nazalost skoro da ne mogu da se vide na nasim televizijama, iskreno se nada da se to i vidi iz mog nacina razmisljanja koji nije dnevno politicki ili u skladu sa njim.

Tomato Republic Of Serbia !!!

Pisko Poenta 30.12.2009. 23:38 #176256

broj poruka: 6648

Prijatelju, poenta je da to što mislimo o temi koju si stavio ovde, ne treba da iskazujemo na ovom forumu. Da ne kažem, da nije trebala ovde ni da se postavlja. A sad, da li drugi nemaju m... ili su pametniji i umereniji od nas dvojice, svakako nas dvojica ne možemo dokučiti inče bi drugačije uradili...
Imaš druge forume koji ovo obrađuju, od kojih je baš b92 najpoznatiji (po cenzuri naročito).... da vratimo stvari na IT temu, pa ako neko ima, neka predloži adrese foruma gde čovek može ovo da postuje i dobije pomoć.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

imarkovic > GameMaster 30.12.2009. 23:41 #176260

broj poruka: 19002
izvini, al` mislim da se previse opterecujes glupostima, koje retko koga zanimaju ovde na forumu, pogotovu informacije ko ce da pobedi u jednom od glupih reality show-ova, uh, evo bas sam se uzbudio, jedva cekam da vidim ko ce da pobedi, sacu odmah da posaljem 10 SMS-ova za 500din, mozda dobije glas MOJ IDOL, mislim...izvini ako sam povredio tvoj stav, ali evo skupio sam smelost da ovo napisem .

::hajde sada svi `` moderni evropski ljudi`` neka odgovaraju protiv ovoga sto sam napisao a vi , ostali koji mislite ::kao ja, samo citate i ne smete nista da napisete!!!!

::sramota!

SkyFire Tema uopste nije na mestu! 30.12.2009. 23:59 #176263

broj poruka: 18472
Iskreno ne gledam te shit reality serije,emisije jer ne zelim da iskvarim svoj um!I svakako me nije briga ko ce da pobedi,pobedi ce onaj ko treba,ko je zasluzio.I da ima namestaljke nije na nama niti ce ikad biti da nesto menjamo niti je to moguce..Uostalom to je mlacenje prazne slame i trosenje jednog dragocenog vremena na totalni idiotizam!
Ono sto me najvise razocaralo u ovom postu je rasna diskriminacija..
Nije lepo biti rasisticki nastrojen.Bio `Turcin` - Musliman,Srbin,Hrvat sve jedno.Svi smo mi isti,narod,svima tece krv crevene boje..Ne razlikujemo se ni po cemu.Ono sto nas kao ljude razdvaja i razlukuje je ono sto nosimo u sebi tj ono sto nas cini takvim ljudima kakvi jesmo..
Ne treba nikog osudjivati niti deliti u neke grupe..I ovde na forumu ima Muslimana cini mi se i Hrvata.Jel to znaci da oni ne treba da budu dobrodosli?Da su zigosani jer nisu Srbi?!
Postujte ljude svih religija i verskih opredeljenja.Postujte druge da bi oni vas postovali!
Toliko od mene!

P.S.Jel neko cuo za Iluminate?New World Order???

The Way It`s Meant To Be Played

philaemos ... 31.12.2009. 00:07 #176267

broj poruka: 2743
Pa neka pobedi, niko ne tera te ljude da se prijavljuju, niti neko tera ljude da to gledaju.
Glasa ko hoce, za koga hoce.

B92 ni ne gledam,... ustvari TV ne gledam.
Od radiodifuznih servisa koristim jedino TDI Radio live streaming na netu.

Demon to some. Angel to others.

pajsgudgud Ultimativna budalaština... 31.12.2009. 00:09 #176268

broj poruka: 3742
je ovo što si napisao. Da je tako kako tvrdiš još u prvoj sezoni VB bi pobedio `turčin` kako ti nazivaš ljude koji veruju u nešto drugo. Koliko se ja sećam na kraju prve sezone su ostali dvojica takmičara, jedan srbin i jedan bosanac, odnosno turčin po tvome. Pobedio je srbin.

Dakle samo si isfrustriran nekim stvarima za koje sam poprilično siguran da ti je neko lepo servirao pod plaštom patriotizma. Uozbilji se i počni da razmišljaš.
support normality

:: Ako pobedi Turcin u sred Srbije u Velikom Bratu, dokazace se jos jednom tvrdnja i moja i mnogih koje poznajem da je to TV kuca koja prezentuje i promovise sve sto je protiv Srba i Srpstva, protiv tradicionalnih nasih vrednosti!( homoseksualci, favorizovanje svih nesrpskih naroda, stavljanje mnogih istaknutih Srba na stub srama i mnoge druge stvari usmerene protiv nase Nacionalne Svesti!
::
:: Provereno pobedjuje Turcin
:: ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE
Ishmerish Tema je teski nonsense 31.12.2009. 14:33 #176384

broj poruka: 7285
ali sve receno za B92 stoji.Ta televizija je cist odraz drzave u kojoj zivimo.
Znaci nije bitno koliko je prosto i jadno to sto nama servira B92 (drzava),opet se to na nevericu pametnih ljudi ovde,nama servira u sistemu:PASI STOKO!

Ja znam da ovo nije politicki forum i da se za politiku i ovde nesto moze popasti,ali kada je vec spomenuo,odmah sam se setio dvadesetak mail-ova poslatih tim imbecilima.Zadnji je bio vezan za nevinu(u lakat)Brankicu.

Ljudi nemoze ovako doveka,kaze se:`mozes koliko hoces,ali nemozes dokle hoces`,pa posto nicija nije gorela do zore, nece ni njihova.Samo se setite zbog cega smo mi Slobi uterali bager u prestonicu.A kako je ovde krenulo nista ispod ulta,haubica,i veasala na terazijama ove nize oblike zivota na vlasti,nece zustaviti u razaranju,prodavanju i pustosenju ove nekada uzorne zemlje.

Ej da su sada zivi svi oni slavni i obicni ljudi,koji su podnosili nezamislive(za ceo svet) zrtve za ovu-kako su oni govorili svetu zemlju.
Ja vas pitam sada:Sta je to sveto ostalo u Srbiji?,kada se ni trudnice vise ne poradjaju bez xxx€.

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

quakerz Tema uopste nije na mestu 02.01.2010. 14:09 #176738

broj poruka: 63
Ja sam Srbin ali teme koje podstichu mrznju, to nam stvarno ne treba ovde.
I koji moj gledate velikog brata :D gubite vreme ljudi, radite bolje neshto korisno...
Slazem se sa SkyFire drugarom :D ! Tema uopste nije na mestu !

Zmajko Re: Provaljen B92! 02.01.2010. 19:09 #176791

broj poruka: 1228
ha hhhh haaa... s` kim se ti macujes... ovde izgleda da je ostala samo sacica ljudi kojima je patriotizam ostao utuvljen u glavu na smislen nacin. ovi ostali bi pod okriljem patriotizma odmah nekoga na kolac ili zive ovde ali zato pljuju po svom narodu bez pardona pokusavajuci time valjda da istaknu svoju inteligenciju.
inace svaka ti cast kako si ih `provalio`, care!

:: Ako pobedi Turcin u sred Srbije u Velikom Bratu, dokazace se jos jednom tvrdnja i moja i mnogih koje poznajem da je to TV kuca koja prezentuje i promovise sve sto je protiv Srba i Srpstva, protiv tradicionalnih nasih vrednosti!( homoseksualci, favorizovanje svih nesrpskih naroda, stavljanje mnogih istaknutih Srba na stub srama i mnoge druge stvari usmerene protiv nase Nacionalne Svesti!
:: Provereno pobedjuje Turcin
:: ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs