Poslednjih dana citam u novinama o jos jednoj prevari. Firmama stizu racuni koji izgledom potsecaju na racune telekoma i u kojima se fakturisu internet usluge u iznosu od 5999 din. Raspored stavki na racunu je identican kao na telekomovom, s tim sto umesto Telekom Srbija, u gornjem levom uglu, pise Telefonski Poslovni imenik. Cak su koristili iste boje za logo. Adresa firme Telefonski Poslovni imenik je u Novom Sadu. Naravno sitnim slovima su napisali da se uplata vrsi na dobrovoljnoj bazi. Danas je moja firma dobila jedan takav racun, na linku dole mozete da pogledate kako izgleda i koje su slicnosti sa racunima telekoma (podaci moje firme su blurovani). Cisto da se ne prevarite pa greskom uplatite, jer u mnogim firmama se ne obraca paznja na sitne detalje, sto je i bila pretpostavka ovih plagijatora. http://www.imagesforme.com/show.php/872089_laznitelekom.jpg Pozdrav
Ima li ista posteno u ovoj drzavi,dal je moguce da se svi trude da kradu sto vise mogu.
:: Poslednjih dana citam u novinama o jos jednoj prevari. Firmama stizu racuni koji izgledom potsecaju na racune telekoma i u kojima se fakturisu internet usluge u iznosu od 5999 din. Raspored stavki na racunu je identican kao na telekomovom, s tim sto umesto Telekom Srbija, u gornjem levom uglu, pise Telefonski Poslovni imenik. Cak su koristili iste boje za logo. Adresa firme Telefonski Poslovni imenik je u Novom Sadu. Naravno sitnim slovima su napisali da se uplata vrsi na dobrovoljnoj bazi :: Danas je moja firma dobila jedan takav racun, na linku dole mozete da pogledate kako izgleda i koje su slicnosti sa racunima telekoma (podaci moje firme su blurovani). Cisto da se ne prevarite pa greskom uplatite, jer u mnogim firmama se ne obraca paznja na sitne detalje, sto je i bila pretpostavka ovih plagijatora :: http://www.imagesforme.com/show.php/872089_laznitelekom.jp :: Pozdra ::
I mi smo u firmi i dobili isti racun prosle nedelje. Ali provali se odmah da je prevara, boje su nekako drugacije, slova, a uplatnica na dnu nije perforirana. Jbg, neka sekretarica u zurbi moze da ne primeti i uplati.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.