Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
aerodromi i mp3 playeri
STRANA 1 OD 1
MOOHAMED aerodromi i mp3 playeri 27.11.2009. 23:52 T22309

status: user
broj poruka: 25

letim za US uskoro pa me zanima da li ce nasi ( a bogme i njihovi) carinici da me cimaju u vezi porekla pesama na playeru ili ih isto ne zanima?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Jedan covek, Holandjanin, sa kojim sam se nedavno video u... 28.11.2009. 02:16 #162637

broj poruka: 10999

Beogradu, rekao mi je da je u vise navrata tokom poslednje dve-tri godine bio zamoljen na raznim aerodromima u svetu (ne i na beogradskom) da opise sadrzaj svoga flash diska i da ukljuci svoj notebook, a na singapurskom aerodromu su mu oduzeli, i dvadesetak minuta kasnije vratili, notebook, flash i Ipod (radi se o biznismenu koji ima iskljucivo legalan software, vredan jedno 20.000 E, Vi$tu, M$Office2007, Corel Draw, ACAD...).
pajsgudgud ja sam... 28.11.2009. 09:46 #162664

broj poruka: 3742
pre mesec dana putovao u London i nazad, niko me ništa nije pitao za Ipod i fleš, a videli su i jedno i drugo.
support normality

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs