Pre nego sto podlegnete propagandi u vezi svinjskog gripa... pogledajte sledeci link i zapitajte se da li je normalno da farmaceutske kompanije i oni koji zele da zarade na ovkvim stvarima znaju sta se sve desava i da ih nije briga. Najbitniji im je naravno profit, i nista vise...
Ja sam kvalifikovani farmaceut. Istraživao sam vakcinu svinjskog gripa koju je naša vlada kupila za nas (koristeći naš novac) i koja je sto puta opasnija od svinjskog gripa. Da li znate da su proizvođači vakcine protiv svinjskog gripa zatražili od vlade izuzeće od mogucih tužbi u slučaju da vakcine uzrokuju štetu na ljudima? Ako ste napravili vakcinu za koju znate da deluje, zašto bi vam onda bilo potrebno pravno izuzeće u slučaju neželjenih posledica na ljudima? Zar to nije veliki znak upozorenja za sve nas? Virus Svinjskog gripa ubio je oko 2 / 3000 ljudi ukupno. Običan grip ubija 40 000 ljudi godišnje, pa zašto se onda štitimo od Svinjskog gripa a ne od običnog gripa? Da li to ima smisla? Zbog čega se onda podiže ovolika panika? Vakcina protiv Svinjskog gripa sadrži 2 užasno opasne stvari - jedna se zove thimerosol. U njegovom sastavu je 50% žive. Thimeresol se veže na receptore u mozgu, i, zapravo, uzrokuje oštećenja mozga. Je li pametno ubrizgavati thimerosol, i dobiti oštećenje mozga, spustivši pri tom IQ ljudi za 10 bodova, kao i brojna druga ostećenja, kako bi se izbeglo dobijanje gripa koji ubija 95% manje ljudi nego obični grip? Drugi opasni sastojak Vakcine protiv Svinjskog gripa zove se squalene. Squalene vara vaš imuno sistem da počne da ubija vaše sopstvene ćelije, što stvara auto-imune bolesti kao što su astma, multipla scelerosis, dijabetes, i hrpu drugih bolesti za koje još nemamo naziv. Zar je pametno u sebe ubrizgati te stvari, kako bi se izbegao relativno blagi grip, poput svinjskog gripa? Ako ste trudni zapitajte se ovo - zašto bi uzimali Panvax, kada on sadrži Neomicin sulfat i polymyxin B - od kojih oba pokazuju pozitivne rizike za vaše nerođeno dete - kako bi izbegli šta? Blagi grip, koji ubija 95% manje ljudi nego običan grip? Ja sam stručnjak za kritičku analizu lekova i njihove učinke na ljudima. I neka se neko samo usudi da dođe do mene sa špricom punim Vakcine protiv Svinjskog gripa, ili da dođe blizu moje porodice jer ću uzeti iglu od njih i probosti ih njom serijom veoma jakih uboda! Ova stvar je otrov. Nemojte to uzeti. Ne dozvolite da vaši prijatelji to uzmu. Ne dozvolite da vaša porodica to uzme. Ako vas neki idiot u laboratoriji pita: želite li ovu vakcinu, pitajte ga o thimerosolu, o squaleneu, i zašto kompanija koja je to napravila želi da ima pravno oslobođenje od moguće tužbe, i onda pogledajte njihova lica koja će imati izgled tipa: Ooo, bože moj, pa vi ste me izrešetali serijom pitanja na koja ja zaista nemam odgovor!
neko izigrava alfu i omegu.prvog i poslednjeg,cara nad carevima
12.11.2009. 00:13
status: user broj poruka: 1133
Nemci i Englezi odbijaju da prime vakcinu zbog toga sto ima DVE VAKCINE.Jedana za gospodu a jedna za obican narod.U mom gradu lekari dobili dopis da ce biti prvi vakcinisani a sutradan im stigo dopis o opasnostima od ZIVE,sad neznu sta da rade.
Hvala na informacijama vezano za vakcinu, to stvarno nisam znao, a vjerujem i dosta ostalih clanova foruma !
Ono sto znam, a mozda neko ne zna je to da ovaj novi virus, H1N1 nije `svinjski grip` kako se to u narodu zove, sta vise, svinje ga uopste ne dobijaju, nego je ovo jedna kombinacija SVINJSKOG, PTICJEG i COVJECJEG gripa...
Ako mi neko od vas objasni kako je moguce da se spoje 3 u 1 bicu veoma zahvalan...
Ako je odgovor da je to uradila Farmaceutska kompanija, u sto i ja licno sumnjam, trebalo bi te gamadi pobiti jer hoce da zarade na bolesnom narodu...
Isto misljenje imam i za Pticji grip i ostale NOVOKOMPONOVANE BOLESTI!
Ok, sve sam to video, samo postoji jos jedna stvar, Ziva se nalazi u ribi, onda jednostavno prestanite da jedete ribu, naravno ne mozete, e sad taj neki farmaceut sigurno to nije uzeo u obzir. Postoje 2 vakcine, jedna za narod, druga drzavnike i ostatak. Ovaj grip je opasniji od obicnog, obicni grip 50% ljudi leci u kucnim uslovima ne ode kod doktora, a za H1N1 idu ljudi u bolnicu, i kako nije opasnije, ajde sada da ti sto imaju H1N1 uopste ne idu u bolnicu pa da vidis koja bi bila smrtnost. Za vakcinaciju kada ovo procitam i jesam i nisam, da biram grip ili vakcina koja stiti od gripa vakcina, najbolja je vakcina koju su Kinezi za sebe napravili, mada i to je pitanje da li valja mnogo oni stanovnika imaju. U ovom slucaju covek ne zna kome da veruje.
i nije ti neko poredjenje.. i u prasetu ima proteina.. a ljudi koji se kljukaju proteinima, ne prolaze bas najbolje.. stvar je u tome sto u ribi ima taman toliko zive (ako je ima) da je podnosljivo, i NE stetno za organizam.. svega covek ima u organizmu u dozvoljenim i korisnim dozama.. a cinjenica je da taj virus postoji, taj `svinjski grip` mada veze nema sa svinjom.. napravljen u labaratoriji, svinja ga videla nije.. sad, od gripa se lece kuci, zato sto grip postoji 1000dama godina.. ovo je novo, jos ne znaju KAKO da ga lece kuci.. kad provale, i od njega ce se leciti kuci.. ako ne pocrkamo pre nego sto ptovalimo.. ja sam samo cuo da virus nekako obilazi imunitet.. tako da ne pali luk, limun, i kila slanine.. jedini nacin je da sprecis da udje u organizam.. higijena za 10 nivoa vise.. pa sta bude.. al ja to g***o ne primama.. nek me ubiju..
Meni samo jedna stvar nije jasna.. Svi znaju da iza toga stoji Amerika. A i tamo su ljudi podeljeni.. Ako se vec ne zna (u sta sumnjam) moze vrlo lako da se sazna ko taco stoji iza tog.. Nije mi jasno kako ljudi razmisljaju.. Ta Amerika je napravila gomilu s****a.. sida, Hirosima i Nagasaki, Vietnam, `99., i verovatno jos golima drugih stvari koju ja ne znam, a nikad im niko nije nista rekao.. Koliko su samo ljudi pobili i nakd NISTA.. U Vijetnamu su izgubili vise ljudi nego sto imaju, a vijetnamci u pocetku tog rata nisu ni oruzje imali.. Zasto neko ne preduzme nesto po tom pitanju.. Japanci su im duzni. A zna se da mogu da ih pojedu.. Isto tako Rusija.. I sad ce jos pustiti da preplove populaciju.. Naravno, velike su sanse da gresim. U tom se slucaju izvinjavam.. Verujem da to nije bas tako jednostavno. Ali bih vole da neko to objasni, ako nisam skrenuo sa teme..
I gle vidjeh devet rogova a izmedju devet vidjeh jedan mali i taj mali blejase kao nevino jagnje.Nakraj ce ih obici i mrdace i drmace do kraja sveta. OBJASNJENJE:
Od 12 kolonijalistickih drzava nastaje devet a u to vreme nastaje amerika (to je onaj mali rog).Blejase kao nevino jagnje:americki ustav.A mrdace i drmace do kraja sveta : to si i sam zakljucio i niko mu nemoze nista.djavo naredjiva va-ikanu a produzena ruka im je amerika.
:: Meni samo jedna stvar nije jasna.. Svi znaju da iza toga stoji Amerika. A i tamo su ljudi podeljeni.. Ako se vec ne zna (u sta sumnjam) moze vrlo lako da se sazna ko taco stoji iza tog.. :: Nije mi jasno kako ljudi razmisljaju.. Ta Amerika je napravila gomilu s****a.. sida, Hirosima i Nagasaki, Vietnam, `99., i verovatno jos golima drugih stvari koju ja ne znam, a nikad im niko nije nista rekao.. Koliko su samo ljudi pobili i nakd NISTA.. U Vijetnamu su izgubili vise ljudi nego sto imaju, a vijetnamci u pocetku tog rata nisu ni oruzje imali.. Zasto neko ne preduzme nesto po tom pitanju.. Japanci su im duzni. A zna se da mogu da ih pojedu.. Isto tako Rusija. :: I sad ce jos pustiti da preplove populaciju.. :: Naravno, velike su sanse da gresim. U tom se slucaju izvinjavam.. Verujem da to nije bas tako jednostavno. Ali bih vole da neko to objasni, ako nisam skrenuo sa teme. :: :: Pozdrav. :: :: :: :: ::
:: I gle vidjeh devet rogova a izmedju devet vidjeh jedan mali i taj mali blejase kao nevino jagnje.Nakraj ce ih obici i mrdace i drmace do kraja sveta. :
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.