napravio sam glupost u skoli i treba mi opravdanje....e sad posto ja imam jedno opravdanje koje je isteklo odavno pre mesec dana da li mogu u fookopirnici da mi urade za danasnji dan da ispadne kao da mi je dao lekar zanci da mi isfotokopiraju i samo da promene datum?
:: napravio sam glupost u skoli i treba mi opravdanje....e sad posto ja imam jedno opravdanje koje je isteklo odavno pre mesec dana da li mogu u fookopirnici da mi urade za danasnji dan da ispadne kao da mi je dao lekar zanci da mi isfotokopiraju i samo da promene datum
Nadam se da dvoj razredni ne posećuje naš forum . Ne verujem da je iko toliko lud da pristane na tako nešto, čak i da može ( a verovatno može ) ...
ma ko ce da me tuzi ovde su svi lopovi dam im 200din i srecni budu ovi u fotokopirnici...treba mi za nastavnicu istorije opravdajne pobogo sam danas ceo dan pa mi treba inace ce me zacementira za polugodiste....samo me interesuje da li je to moguce ako jeste da odem da mi urade to.. @eseses nema ovo veze sa IT al nemam blage veze gdee dastavim ovo...stavio sam u svastaru al to sigurno niko ne gleda
:: Kakve to veze ima tvoja tema sa podforumom Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni :: :: A sto se tice opravdanja,nema ti spasa,ceka te neopravdani :: Ono sto ti hoces da uradis nije legalno,mogu u fotokopirnici da te optuze za to :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Budi dobar decko pa joj priznaj da si pobegao.Salim se,naravno.
Evo kako sam ja to radio u osnovnoj.Ne odem u skolu ceo dan,za to vreme dok nisam u skoli odem kod doktora i zalim se da me nesto boli,naravno,odem s knjizicom.On mi prepise nesto,da mi opravdanje za taj dan,i na konju sam!.Nekad ne odem po 3 dana u skolu pa treci dan odem kod doktora,trazim opravdanje,i on mi ga da..Imam jos puno fori sto se tice bezanja.Sada je malo teze u srednjoj pobeci,jer nekad razredni nece da ti opravda izostanke.
ma znam i ja za to da odem kod doktora nego sad ovaj svinjski grip vlada kod mene u KRaljevu tako da je opasno ici tamo :P...oticicu posle do doktora da mi da opravdanje
:: Budi dobar decko pa joj priznaj da si pobegao.Salim se,naravno :: :: Evo kako sam ja to radio u osnovnoj.Ne odem u skolu ceo dan,za to vreme dok nisam u skoli odem kod doktora i zalim se da me nesto boli,naravno,odem s knjizicom.On mi prepise nesto,da mi opravdanje za taj dan,i na konju sam!.Nekad ne odem po 3 dana u skolu pa treci dan odem kod doktora,trazim opravdanje,i on mi ga da..Imam jos puno fori sto se tice bezanja.Sada je malo teze u srednjoj pobeci,jer nekad razredni nece da ti opravda izostanke :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
...ili reci da te mama nije pustila u skolu zbog svinjskog gripa.
The Way It`s Meant To Be Played
:: ma znam i ja za to da odem kod doktora nego sad ovaj svinjski grip vlada kod mene u KRaljevu tako da je opasno ici tamo :P...oticicu posle do doktora da mi da opravdanj :: :: :: :: Budi dobar decko pa joj priznaj da si pobegao.Salim se,naravno :: :: :: :: Evo kako sam ja to radio u osnovnoj.Ne odem u skolu ceo dan,za to vreme dok nisam u skoli odem kod doktora i zalim se da me nesto boli,naravno,odem s knjizicom.On mi prepise nesto,da mi opravdanje za taj dan,i na konju sam!.Nekad ne odem po 3 dana u skolu pa treci dan odem kod doktora,trazim opravdanje,i on mi ga da..Imam jos puno fori sto se tice bezanja.Sada je malo teze u srednjoj pobeci,jer nekad razredni nece da ti opravda izostanke :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
ma ona kolki je debil docice kuci...odleprsacu do doktora da se malo foliram da me boli glava i tako to i uzmem opravdanje
:: ...ili reci da te mama nije pustila u skolu zbog svinjskog gripa :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ma znam i ja za to da odem kod doktora nego sad ovaj svinjski grip vlada kod mene u KRaljevu tako da je opasno ici tamo :P...oticicu posle do doktora da mi da opravdanj :: :: :: :: :: :: :: Budi dobar decko pa joj priznaj da si pobegao.Salim se,naravno :: :: :: :: :: :: Evo kako sam ja to radio u osnovnoj.Ne odem u skolu ceo dan,za to vreme dok nisam u skoli odem kod doktora i zalim se da me nesto boli,naravno,odem s knjizicom.On mi prepise nesto,da mi opravdanje za taj dan,i na konju sam!.Nekad ne odem po 3 dana u skolu pa treci dan odem kod doktora,trazim opravdanje,i on mi ga da..Imam jos puno fori sto se tice bezanja.Sada je malo teze u srednjoj pobeci,jer nekad razredni nece da ti opravda izostanke :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
Ni sam ne shvatas u sta se razvijas, paradajz republika je puna takvih kao sto si ti zato i stagnira, a propast joj sledi kad starije generacije pomru zato sto ce spasti na nivo nerazvijenih africkih drzava koje stalno kukaju da ne mogu da zive jer im stranci pokupise sve a u stvari niko nista ne zna da uradi.
Bolje uci da i ti ne bi postao ko arfikanac samo sto ces ti za razliku od njih imati belu kozu.
Generalno jos si mali da shvatis da degradiras sanse za svoju lepsu buducnost. Znanje koriscenja racunara vise nije nikakva prednost to je bilo pre 20 godina a danas je obaveza i podrazumeva se tako da treba vise da stremis ka tome da sebe unapredis u drugom smislu a to je znanje.
Ovo ti kazem zato sto imam jednog zenskog balvana koji je drugi razred srednje skole i koja kao i ti ne shvata da je mucenje u pocetku osnov za buducnost, uostalom kuca se od temelja gradi ali ko zna mozda vi mladji to umete od krova.
ma odlican sam ja djak 7razred kraj 4.91prosek(jedna 4 iz srpskog) a 6razred kraj 4.82prosek(dve 4 iz srpskog i geografije)nego sam dobio 2 a kod nje se ocene tesko poroavljaju danas trebala da pita i ja nisam ucio pobego ceo dan i treba mi opravdanje...kasnije idem kod cika doce pa vam javljam dal sam zdrav :P
:: Ni sam ne shvatas u sta se razvijas, paradajz republika je puna takvih kao sto si ti zato i stagnira, a propast joj sledi kad starije generacije pomru zato sto ce spasti na nivo nerazvijenih africkih drzava koje stalno kukaju da ne mogu da zive jer im stranci pokupise sve a u stvari niko nista ne zna da uradi :: :: Bolje uci da i ti ne bi postao ko arfikanac samo sto ces ti za razliku od njih imati belu kozu :: :: Generalno jos si mali da shvatis da degradiras sanse za svoju lepsu buducnost :: Znanje koriscenja racunara vise nije nikakva prednost to je bilo pre 20 godina a danas je obaveza i podrazumeva se tako da treba vise da stremis ka tome da sebe unapredis u drugom smislu a to je znanje :: :: Ovo ti kazem zato sto imam jednog zenskog balvana koji je drugi razred srednje skole i koja kao i ti ne shvata da je mucenje u pocetku osnov za buducnost, uostalom kuca se od temelja gradi ali ko zna mozda vi mladji to umete od krova :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Da kupiš all-in-one ink-jet štampač-kopir-skener. Da `nabaviš` Corel Draw ili Photoshop, još bolje. Da `časkom` naučiš kako se skenira, kopira i kako se retušira u photoshop-u s tim što imaš. Da se baviš kriminalom sam za sebe. Od svega ovoga jednostavnije je bilo da si naučio.
imam skener i stampac...crtam u photoshopu duze vreme ucim i dalje...znam da skeniram ali nznm kako se retusira ako nije problem da mi objasnis...probacu pa cu da vidim dal hoce
:: Da kupiš all-in-one ink-jet štampač-kopir-skener :: Da `nabaviš` Corel Draw ili Photoshop, još bolje :: Da `časkom` naučiš kako se skenira, kopira i kako se retušira u photoshop-u s tim što imaš :: Da se baviš kriminalom sam za sebe :: Od svega ovoga jednostavnije je bilo da si naučio :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Mrka kapa majstore ima da se namucis oko ciscenja tackica i raznoraznih piksela kod pecata i potpisa i potrosis vremena ko da si tri puta procitao svo gradivo za popravljanje dvojke. Mozda je bolje da joj ponudis seksualne usluge, kad sam bio u vojski davne 19.. godine u istom vodu samnom je bio i Zile iz Brusa morao je da zvekne uciteljicu da bi polozio osmi razred. Ni po jada sto je on zveknuo nego se nana zapalila pa je morao da pobegne u vojsku.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: imam skener i stampac...crtam u photoshopu duze vreme ucim i dalje...znam da skeniram ali nznm kako se retusira ako nije problem da mi objasnis...probacu pa cu da vidim dal hoc :: :: :: :: Da kupiš all-in-one ink-jet štampač-kopir-skener :: :: Da `nabaviš` Corel Draw ili Photoshop, još bolje :: :: Da `časkom` naučiš kako se skenira, kopira i kako se retušira u photoshop-u s tim što imaš :: :: Da se baviš kriminalom sam za sebe :: :: Od svega ovoga jednostavnije je bilo da si naučio :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.