Kako da narucim nike patike preko nekog kataloga s neta odnosno sajta? koji sajt salje u Srbiju? Ili bar u neku okolnu zemlju-bivshe Juge da mi onda oni posalju? moze Slovenija, Bosna, Hrvatska bi bilo najbolje jer tamo idem cesce nego u ove ostale...
Ima li neko neka iskustva? carina? postarina? itd
Svaka informacija je dobrodoshla
Ovde su patike shit, i skupe, za te pare preko se uzmu 3-4 para bruka patika
:: :: Kako da narucim nike patike preko nekog kataloga s neta odnosno sajta? koji sajt salje u Srbiju? Ili bar u neku okolnu zemlju-bivshe Juge da mi onda oni posalju? moze Slovenija, Bosna, Hrvatska bi bilo najbolje jer tamo idem cesce nego u ove ostale.. :: :: Ima li neko neka iskustva? carina? postarina? it :: :: Svaka informacija je dobrodoshl :: :: Ovde su patike shit, i skupe, za te pare preko se uzmu 3-4 para bruka patika
ispravite me .. ako mislim .. ali chinimi se da niko nesalje za sebikistan .. posle `afere` sa Nekermanom .. i rupe u zakonu da do 100e vrednosti robe se neplaca carina .. pa su to onda nasi dobri&preposteni politicari ukenjali sa uredbama .. pa sad i golub kad se okenja na granici mora jos jednom za carinu ..
ako vec ides u HR .. kupi ih tamo ... nazuj i donesi .. ja sam moje (nisu NIKE) porucio od rodje kad se vracao iz amerike .. mislim da 25$ za patike koje kod nas kostaju 260$ je dobra investicija !!! jebem ti srbiju
Koja je bila afera sa Neckermannom ? Kod Amera je sve mnogo jeftinije, neko tamo nakupuje stvari za 4000 evra, to je isto kao da je ovde platio 10 000.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.