Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
...gde je onaj...?
STRANA 1 OD 1
golfer ...gde je onaj...? 21.10.2009. 00:11 T21139

status: user
broj poruka: 317
Sedim preg monitorom sa klincem od 3 god. u krilima, lutam po forumu dok moj klinac
gleda slicice, komentarise ih i upita me: TATA, A GDE JE ONAJ CIKA SA DVOGLEDOM?
U prvom momentu nisam skapirao sta me pita, posle sam se setio, BAX2003!!!
Sta je sa njim, nema ga nigde, jedno vreme taj covek nije ni spavao, bio je tu i danju
i nocu i odjednom je nestao, nema ga, da mu se nije nesto desilo zbog ne spavanja?
U svakom slucaju pozdrav za sve Vas i naravno za ciku sa dvogledom!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
liman ... 21.10.2009. 00:23 #150799

broj poruka: 812
http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?pg=1&topid=20767&forid=34&katid=1

tortojed E, dok si se ti zanimao sportom bogatih Amerikanaca, ovde se... 21.10.2009. 03:47 #150847

broj poruka: 10999
odigra(va)la prava drama! Oprostio se Bax, zazeleo nam puno srece i vetar u ledja.
Zakljucak vecine bio je: nadajmo se da ce nam se ipak vratiti!

MaliAbner Re: E, dok si se ti zanimao sportom bogatih Amerikanaca, ovde se... 21.10.2009. 10:08 #150871

broj poruka: 7769
Vratice se on, sve se pre ili kasnije vrate.
Ali mi je simptomaticno da je svega par minuta pre odlaska imao jedan post na temu NFS, i tu je neki klinac dao link za patch i na Bax2003 pitanje da li resava neke probleme a klinac mu rece neznam nism probao.

Pa sto bre vise postuju teme ako ne objasne o cemu se radi.

Pa to su bre sve likovi ko iz Piskovog potpisa...
`...next, next, next, next... e jebi ga...` (nadam se da sam ga ispravno citirao)
Nije ni cudo sto je covek otisao toliko se trudio da mnogima pomogne i na kraju shvatio da je to ko borba protiv vetrenjaca.

Recimo i Vmarc se u poslednje vreme retko oglasava, a covek je dao toliko saveta o podesavanju hardvera...

Nema ni Machine-a da nam prica o zavojnicama, mislim ja to nista ne razumem za mene su sve to nula-faza-laufer, sta ces nadurio se i sad je samo medju oglasima.

Itd...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: odigra(va)la prava drama! Oprostio se Bax, zazeleo nam puno srece i vetar u ledja.
:: Zakljucak vecine bio je: nadajmo se da ce nam se ipak vratiti!
::
Pisko Djenka 21.10.2009. 13:26 #150905

broj poruka: 6648
Pa i Djenka je bio majstor, ali ga je mutavi `tata` spalio, tako i Bax-a spalili, svaka im čast.
Možda, kad promeni hlađenje i napajanje, dođe ponovo na radnu temperaturu...

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

MaliAbner Re: Djenka 21.10.2009. 16:22 #150964

broj poruka: 7769
Pazi kad sam znao da sam opalio u citatu...
Ipak je:
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
i taj citat je od prilike ono sto mnogi ovde na forumu znaju... i naravno kad nesto skenjaju na kraju dodju ovde i postuju pitanje za pomoc na koje je uglavnom odgovarao Bax2003 ali njega vise nema... ostali su samo `O`Klikeri` i pufta...

Pre neki dan sam umru od smeha kad je moj klinac (10 godina) samouvereno resio da nareze par filmova na RW posto covek nece vise da ih gleda na racunaru nego hoce da ih gleda na TV-u, sve je lepo uradio samo sto je rezultat bio da DVD Pleyer ucita disk koji je potpuno necitljiv... kaze program je izbacio upozorenje ali me mrzelo da citam (inace cepa strani jezik bolje od tate) pa je cekirao NO, i nastavio da reze...

Isto tako je resio da neke od igara skine sa racunara da bi napravio mesta za nove, koje normalno nije mogao da pokrene bez adekvatne medicine, ali to ne bi bio problem da mu se desilo kod kuce nego mu se to desilo kod drugarice o kojoj u poslednje vreme prica.

Ko zna mozda i on otvori user nalog ovde na PCB da se uklopi u profil.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Pa i Djenka je bio majstor, ali ga je mutavi `tata` spalio, tako i Bax-a spalili, svaka im čast
:: Možda, kad promeni hlađenje i napajanje, dođe ponovo na radnu temperaturu..
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs