Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
da li se neshto pregreva?
STRANA 1 OD 1
Petza da li se neshto pregreva? 08.10.2009. 13:49 T20775

status: user
broj poruka: 30
Kada racunar duze radi desi se samo iznenada se pojavi plav ekran i restartuje se ,kada digne ponovo sistem pokaze kao da sistem ima serijsku gresku ,nosio u servis kazu sve radi ok kao nije hardver ,reinstalirao sam siste opet se isto desava ali samo ponekad i to racunar stoji ne radi se nista na njemu i restartuje se?
Petza
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JovankaO Koja je konfiguracija? Koji OS? 08.10.2009. 16:55 #146729

broj poruka: 446
I možda još važnije, koje napajanje imaš?
vladarko Malo više informacija kada bi dao... 08.10.2009. 22:46 #146866

broj poruka: 4228

Pozdrav!

Vlada

Petza ovako 09.10.2009. 15:37 #147111

Evo ovako intel core2duo e7200
hdd wd 500gb 7200 sata 2
2gb rama kingston ddr2 800
graficka 9600gt
napajanje chieftec 400w
os windovs XP
Petza

Petza ... 14.10.2009. 14:24 #148836

Jel moze neko da mi odgovori ,svako vece ostavim komp da skida nesto sa neta ,ujutru ustanem a on se restartovao i pise kao da ima sistemsku gresku ,jel treba jos nesto od podataka? HVALA

Petza

gilopile Re: ... 14.10.2009. 15:37 #148845

broj poruka: 9459
Vidi ovako:Kod tebe najverovatnije nije problem do pregrejavanja neke od komponenti,iz razloga sto bi ti se comp pre ugasio dok ga akas,nego u mirovanu tj idle-u preko noci.Malo je teze sa ove daljine tacno znati u cemu je problem,jer moze biti bukvalno do svacega:napajanje,nestabilna struja u mestu gde zivis,pa dodje do nestanka stuje na sekund...

Pocni od svezeg wina-a,pa cemo videti sta se desava.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Jel moze neko da mi odgovori ,svako vece ostavim komp da skida nesto sa neta ,ujutru ustanem a on se restartovao i pise kao da ima sistemsku gresku ,jel treba jos nesto od podataka? HVALA
::
:: Petz
Petza da li se neshto pregreva? 15.10.2009. 01:04 #148988

Jel mogu oni u servisu da nadju sta mu je posto je u garanciji ,jednom sam ga vec nosio i kao radili su ceo dan testiranja svih komponenti i kao sve u redu i rekli mi samo reinstaliraj sistem ja reinstaliram sav srecan i zadovoljan kad ono opet i smorim se ko panj! Dal da im ga opet nosim plasim se ako odnesem i opet kazu sve u redu napravicu s*anje! Sta vi mislite?
Petza

gilopile Re: da li se neshto pregreva? 15.10.2009. 08:37 #149033

broj poruka: 9459
Pretpostavljam da si instalirao xp oem,retail untouched verziju,jer razne modovane/hakovane verzije mogu da naprave haos.Ako i tada imas iste simptome,onda ga nosi u servis,jer na to imas potpuno pravo,garancija za to i sluzi,a ocigledno nije softverski kvar,tako da...

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Jel mogu oni u servisu da nadju sta mu je posto je u garanciji ,jednom sam ga vec nosio i kao radili su ceo dan testiranja svih komponenti i kao sve u redu i rekli mi samo reinstaliraj sistem ja reinstaliram sav srecan i zadovoljan kad ono opet i smorim se ko panj! Dal da im ga opet nosim plasim se ako odnesem i opet kazu sve u redu napravicu s*anje! Sta vi mislite
:: Petz
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs