Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
INDEXI
STRANA 1 OD 1
liman INDEXI 03.10.2009. 23:55 T20648

status: user
broj poruka: 812
I PRIJATELJI...
Da sam ja netko...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed ???????? 04.10.2009. 00:56 #145216

broj poruka: 10999

U cemu je fora? Jel` to onaj homage Davorinu? Imas snimak koncerta? Zaboravio si da das link?
liman ... 04.10.2009. 01:15 #145225

Bio je koncert u SAVA CENTRU, (sada vec sinoc) danasnjih Indexa sa dosta gostiju, posvecen njihovom radu od 1962. i bivsim clanovima Pimpeku, Bodi i ostalima...

tortojed Ej, netko bjeshe Kovachevic Bodo! Slava i njemu i Pimpeku! 04.10.2009. 01:45 #145242

broj poruka: 10999
Bas pre neki dan ustanovih da su mi riknule neke audio kasete snimljene 80-i neke, sa Modrom rijekom i dotadasnjim njihovim hitovima, pa resih da, konacno, nabavim sve to u novom ruhu. I nadjem SVE (od sezdesetih do danas) na jednom mestu. Sve sami grebovani singlovi + M. rijeka (ceo album). Downloadovao sam cele noci i jutros natenane preslusao. Ja` meraka, ba`!

liman Re: Ej, netko bjeshe Kovachevic Bodo! Slava i njemu i Pimpeku! 04.10.2009. 08:09 #145278

Bilo je oko 30-ak izvodjaca iz Srbije bivse Yuge. Imao sam cast da ovu dvojicu i licno upoznam. Pamti se izjava Radeta Serbedzije iz 2001. – Ova smrt je zaista apsurdna, kako moze besmrtni pjevac da umre...
Iako je Davorinov glas specifican i neponovljiv, svi izvodjaci su se svojski trudili i uspeli da ulepsaju to vece.
Steta sto medijska propaganda nije, po ko zna koji put, adekvatno propratila ovakve dogadjaje (setimo se fantasticnih IL DIVO koji su nedavno nastupali u Areni)...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs