Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
...
STRANA 1 OD 1
Nashman ... 07.09.2009. 00:21 T19902

status: user
broj poruka: 146

Da li se neko seća Azre i Džonija Štulića?Baš se nešto odvalih i šta reći...Čovek je i dalje u Amsterdamu taksista!Matorci sa foruma ga vole,garant!Podmetnuo sam ledja pa pljujte do mile volje!Azra!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
liman ... 07.09.2009. 05:45 #138054

broj poruka: 812
http://www.youtube.com/watch?v=MK5EpNTbmRs

Da bi nesto pljuvali treba prvo da znamo sta to hocemo da pljujemo!

MaliAbner Sto kaze Liman, pljuvali bi oni kad bi znali sta da pluju... 07.09.2009. 14:38 #138094

broj poruka: 7769
Krvava Meri,
Jablan,
Balkan,
Pavel,
Iran,
Filigrantski Plocnici,
Ako znas (i dalje otkidam na ovu pesmu),
Mokre ulice
Klincek stoji pod oblokom (ili kako vec bese)
One novije i ne poznajem bas najbolje ali ih ima par komada...
...
...
...

Po meni najbolje sto je SFRJ izndrdio po pitanju muzike, mozda jos samo Bajaga mada je on drugaciji na neki svoj nacin (melanholija, secanja, t`ga za proslost), ostali su smesni pa cak i Bora Corba (buduci da su on i Bregovic nejveci muzicki razbojnici balkana). Ostali su imali po neku dobru ali Azra je imala dobrih za nekoliko albuma (a tek sto su albuma izdali sve po dva tri komada).
U poslednje vreme je samo Galija uspela da uradi nesto slicno mada daleko komercijalnije.

Po meni se tu nema sta pljuvati, covek je daleko bolji od svega sto sam cuo u SFRJ.
Tekstovi stvarno zasluzuju analizu na casovima maternjeg ali u vreme SFRJ su bili suvise avantgardni i kriticki prema politickom vrhu i gradjanskom drustvu u pokusaju (nikako u povoju) posto i dalje pokusavamo da stvorimo gradjane koji ne zele da postanu gradjani.

Prosto se ponekad zapitam vredi li ceo Grand, zlatna i Vep produkcija ko jedan dobar album iz perioda 1980-1990-ta.

Tomato Republic Of Serbia !!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs