Meni je prodavac spustio cenu za procesor za 1000 din, ali mi je zato kućište naplatio 600 din skuplje, memorije 300 din i kuler oko 400 din, što mu na kraju dođe kao i da mi nije dao popust...
:: Meni je prodavac spustio cenu za procesor za 1000 din, ali mi je zato kućište naplatio 600 din skuplje, memorije 300 din i kuler oko 400 din, što mu na kraju dođe kao i da mi nije dao popust... :: :: Windows-free with Fedora 10
Trebao si da ostanes na procesoru... Kao nisi poneo vise para a moras da kupis lek za tetku...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Meni je prodavac spustio cenu za procesor za 1000 din, ali mi je zato kućište naplatio 600 din skuplje, memorije 300 din i kuler oko 400 din, što mu na kraju dođe kao i da mi nije dao popust... :: :: Windows-free with Fedora 10 :: ::
zasto si posle ovoliko vremena u zemlji Srbiji iznenadjen ovakvim stvarima???? Na zalost vecina firmi u rekalmama i na svojim web prezentacijama uglavnom ne pise istinu (po Srpski, LAZE) ili samo lupa gluposti kao Maksim po diviziji.....
Zato sad znas, telefon u ruke pa : -Jel imate ovo? -Ne -a ovo -ni to I onda lepo ne tabanas do njih nego sve zavrsis od kuce .) Preko fona obicno ne lazu
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.