:: nije me bilo neko vreme ali eto mene opet ovde da probam da pomognem oko pitanja vezanih za software... :: :: sta ovde ima novo? jesam li propustio nesto vredno spomena? = ::
Dobro došao nazad u svađarnicu. Šalim se, strasti su se dosta smirile, sajt je brži a admini su najavili da će najzad ubaciti dosta promena o kojima se već dugo priča. Za sada smo, kao što si primetio, dobili avatare.
Pozz.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Propustio si dosta. Otisao je onaj cije se ime ne spominje na ovom forumu.). Master guru u Ocovanju svega i svacega, koji se danju krije pod plastom skromnog singera:P
Zagubio sam tvoj mail, pa ako mozes baci mi kontakt na mail sa berze. Pozdrav i super je sto si se vratio.
@rasha44 tnx... sajt jeste brzi, avatari, informacije, dobra je berza dobra =)
@pajsgudgud ma tu je, opusti se XD hvala matori =D a meni je drago sto si jos ovde... sig je kulj .)
@liman tnx man... pa preleteo sam kroz tema na brzaka i zapazio jednog... dautovic 138 poruka. nadam se da ce tako i ostati, a za ostatak nemam pojma neka unajme moderatora.
p.s. ako se neko pita sta je sa velikim slovima - riknula masina za pravljenje istih. Hvala svima i pozdrav
Dobrodosao nazad :), jedno pitanje mrzelo me pre da ti saljem mail, a evo sad si se vratio, znam HTML i CSS, sta posle da ucim, PHP, zanima me web dizajn :) ?
@gile23 Hvala malisha =) PHP je malo zeznutiji ali ako to naucis kako treba onda ces i lepe parice da zaradis. Imas vremena na pretek sad dok si mladji pa ga pametno iskoristi .)
:: @pajsgudgu :: video i vrnuo pm sa emailo :: :: @gile2 :: Hvala malisha = :: PHP je malo zeznutiji ali ako to naucis kako treba onda ces i lepe parice da zaradis. Imas vremena na pretek sad dok si mladji pa ga pametno iskoristi .)
:: nije me bilo neko vreme ali eto mene opet ovde da probam da pomognem oko pitanja vezanih za software... :: :: sta ovde ima novo? jesam li propustio nesto vredno spomena? = ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.