Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
pozdrav forumasi...
STRANA 1 OD 1
petar6 pozdrav forumasi... 25.08.2009. 04:38 T19587

status: user
broj poruka: 129

...voleo bih ako neko moze da mi pomogne od vas (pogotovo filmofili),drugar mi je danas pomenuo da je pre neki dan kod neke cure gledao neki film `Gabriel` za koji kaze da traje 4h i da je fenomenalan.Obrnuh po meni poznatim web adresama ali nadjoh samo jedan iz 2007god. i koji traje uobicajenih 90min.

Ako neko zna o cemu pricam neka mi ostavi link ka torrent-u !!

HVALA veliko unapred
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
banep RE 25.08.2009. 08:01 #135078

broj poruka: 537
A o cemu se radi u tom filmu. Ja sam sad pregledao imdb i nista slicno nisam nasao. Postoji jedino neka spanska serija od 10 epizoda koja bi mogla toliko da traje a da se zove `Gabriel`

http://www.imdb.com/title/tt1274480/

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
petar6 Re.. 26.08.2009. 16:42 #135467

broj poruka: 129

Hvala banep i ja sam to gledao na imdb i video isto sto i ti :( u filmu on dolazi na zemlju (Gabriel) da vrati posrnule andjele koji su uzeli ljudski oblik i prave haos na zemlji (inace standardna tema takvih filmova) i ne znam sta jos bih mogao da kazem o filmu pa da ga izdvojim kao prepoznatljivog od ostalih filmova iste tematike :( Do sad sam skinuo samo jedan film iz 2007 koji se tako zove ali to nije taj,a drugo nista nema da se skine. U svakom slucaju hvala na pomoci .)
Pozdrav
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
banep RE 26.08.2009. 18:08 #135481

broj poruka: 537
Ako nadjes film baci neki link ovde da vidim o cemu se radi, i mene zanima. Hvala unapred...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs