Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Izvod
STRANA 1 OD 1
alrad Izvod 20.08.2009. 22:24 T19504

status: user
broj poruka: 4837
nema bateriju i memorisku karticu inace je sa manom sve funkcijonise normalno samo se nevidi nista na ekranu znaci mozes da slikas ali nema slike stamuje ja nemam pojma normalno upali evo slike ima svoje postolje orginal sa punjacom zaci menu sve okidanje blic sve u perfektno radi stoji na ekranu to je normalno da nema memo kartice
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Jel ovo neko... 20.08.2009. 22:39 #134227

broj poruka: 3742
piso review svog bugovitog fotoaparata.

Btw pre neki dan meni se javi besna devojka jer oh zaboga ne radi joj miš na kompu. Ja joj kulutrno kažem fak off neću preletati pola grada da bih tebi rešio problem sa jbnim mišem ubodi bilo koji drugi radiće. Međutim, ona pozove lokalnog klinca `stručnjaka` za kompove. Zove me malo posle njegovog pregleda kompa i kaže mi da je genije rekao da je neki deo u kompu za miš crkao. Ja pod sto na patos. Nisam mogao dođem sebi. Dolazim na mesto nesreće mali popalio sve što je mogao u biosu. Neki od stručnih poteza su i boot sa flopija kao i traženje raid uređaja. Verovatno je hteo da upari dva miša u raid0 da bude precizniji na CS-u XD.

support normality
MOJ DNK je bolji od tvog!!!

Pisko Trenutak lucidnosti 21.08.2009. 16:52 #134356

broj poruka: 6648
Nakon ovoga mu je definitvno glava pala na sto, a zatim je, zajedno sa njim, kljoknula sa stolice ispod stola.
I, sad ga nema dok se ne otrezni.
A vi se grickajte šta je bilo po sredi, iPod, PowerShot, BenQurion ili LCDTV...

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs