Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Posto
STRANA 1 OD 1
Ishmerish Posto 20.08.2009. 12:44 T19489

status: user
broj poruka: 7285
je na ovom forumu postalo napeto kao na Kosovu,malo razonode nece skoditi.

Vic:

Dolazi jedna ciganka kod druge i kaze,joj sestro sto sam dobila picajzle.Kaze ova druga i ja isto,ajd idemo kod doktor.Stizu one kod doktora i ulazi jedna od njih unutra i kaze:Dobar dan doktor,jel imas nesto za picajzle?Na to ce doktor:Kako se to izrazavate,izadjite napolje i kada se naucite kulturi vratite se.Izlazi ona a druga je pita-sa je reeko doktor?,ma reko mi da sam prost!Pa kad si prost(kaze joj ova druga),pusti mene da to resim.Ulazi ta druga unutra i kaze:Dobar dan doktor,dali imate nesto za stidne vasi? Doktor:Dobar dan,naravno da imamo,a kolika doza vam treba?
Na to ce ciganka:Pa za jedno dve picke!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs