Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Šta uradi Zvezda
STRANA 1 OD 1
DmasteRNo1 Šta uradi Zvezda 06.08.2009. 22:56 T19248

status: user
broj poruka: 6102
Pa ovi ljudi nisu normalni. Dali su sedam golova, nažalost dva sami sebi. Ali, ako se ovako budu zalagali, bogami, biće nešto od njih.

Šefe, koji ti je vrag?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 06.08.2009. 22:59 #132279

broj poruka: 9121
Ja verovao nisam kada sam gledao utakmicu, odlicno su odigrali, ali sa auto golom jesu kiksnuli :).

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Ko sto rekoh... 06.08.2009. 23:00 #132280

broj poruka: 7769
Nisam ocekivao da ova ekipa Crvene Zvezde moze da postigne gol protiv iole ozbiljnije ekipe od Rudara iz Velenja.

Jedino je problem sto u sledecem kolu dolazi neka ekipa koja ima da trpa iz svih uglova.

Tomato Republic Of Serbia !!!

Pisko Eto... 07.08.2009. 00:10 #132302

broj poruka: 6648
Kao Zvezdaš, duboko sam razočaran našim fudbalom, a naravno, i Zvezdom. Tako da priznajem da, ne da nisam pogodio rezultat, nego nisam verovao u zalaganje i mogućnosti. Toliko su loše odigrali prethodne utakmice pa i sezone, brljavo, amaterski, dunđerski... da sam postao rezigniran. Pa i Partizan, koji je nešto bolje prolazio u inostranstvu već duži period, pokazao je da nije za Q.
Posebno, iako je Zvezda prošla a Partizan pukao, mora se biti realan: odbrane su katastrofalni delovi oba tima, s tim da je Partizanova i blago retardirana jer nije u stanju da provali ni jednu jedinu `kombinaciju`, a Zvezdina je još i malerozna. (Ima malariju, jel`...). Ali, da će se obično METILJAVA Zvezda boriti do yaya, ali, realno, i da će Delije da urlaju i podržavaju svih 100 minuta + 15 minuta poluvremena, to se valjda, nije desilo. Jeste Zvezda nekada igrala presing celu utakmicu... ali da i navijači, bez obzira na očajnu situaciju koja je nastala nakon autogola i drugog gola Dinama, bez rezerve podrže tim, pa, to je ipak nešto novo. Obično se zviždalo ili jednostavno, u nekom periodu kada Zvezdi ne ide, i navijači se neki q zabave semenkama šta li i ćute ko zaliveni kad bi trebali da popale tim da igra bolje... Eto, vremena se menjaju. Dobro je što se prenose premier liga, primera a za žabare baš nisam siguran, totalni su foliranti, pa čovek ima nešto i da nauči: i igrači da grizu do kraja i navijači da ne ostaju bez yaya!
Da`l će dalje proči? Pa, baš me briga ako ovako igraju i izgube, svaka čast... ali, kad igraju metiljavo, nikako da provale gde je njihov deo terena... to je katastrofa koja traži govnjivu motku, najbolji srpski izum svih vremena.
I, grobari... eto prve sezone, nakon mnogih proteklih, da je Zvezda dovela nešto što valja ili bar, prolazi, a Partizan je sleteo gde i muva. Kakav je ono krakati retard? Nema mišićne mase a i glava mu je poprilično `samo za frizuru`... 2,5 metra, ali nema snage da ostane na nogama ni kad ga lopta udari u glavu a kamoli protivnički igrač. I, to je Partizan doveo? Taj je dobar da menja sijalice na reflektoru i valja semenke, ništa drugo... e, još da vidimo ko nam je protivnik i da se naslušamo nakon toga raznih izjava kako ćemo ih sve ... ma zna se...
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

DmasteRNo1 Tri zadnja vezna 07.08.2009. 08:49 #132328

broj poruka: 6102
Pa valjda je i Pižon do sada shvatio da ne možeš da igraš ofanzivno sa tri zadnja vezna. Isah, Savio i Bogdanović - jadnici se guraju celu utakmicu, svi bi nešto u sredinu, a ne mogu da stanu, a po bokovima im ne ide.
I onaj ludi Ninkov, bilo ga je svuda po terenu. Kadu im je pokazao kako se izvodi penal - zaletiš se pa staneš, golman padne, i onda mu natenane daš gol. Najžešći je Lekić. Morao je da sam sebi da gol, da bi proradio.
Da se Zvezda još malo bolje poveže, i biće to dobra ekipa. Što se mene tiče, nije toliko važno da prođu u Ligu Evrope, koliko da prestanu da igraju retardiran fudbal, pa da ove sezone bar jednom naguze one što su posle Rila već bili u Ligi šamp(i)ona (ili možda nisu).

Šefe, koji ti je vrag?

MaliAbner Re: Tri zadnja vezna 07.08.2009. 19:52 #132349

broj poruka: 7769
Ha cuj bili u ligi sampiona posle Rila, ma osvojili ali ko u onom vicu o cigi i sinu mu kad je mali nasao potkovicu pa posle dobio zausku od cige sto je zamalo slomio kicmu zdrebetu...

Kako smo im strucno uvalili onog brazilca iz III portugalske lige, do kesice.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Pa valjda je i Pižon do sada shvatio da ne možeš da igraš ofanzivno sa tri zadnja vezna. Isah, Savio i Bogdanović - jadnici se guraju celu utakmicu, svi bi nešto u sredinu, a ne mogu da stanu, a po bokovima im ne ide
:: I onaj ludi Ninkov, bilo ga je svuda po terenu. Kadu im je pokazao kako se izvodi penal - zaletiš se pa staneš, golman padne, i onda mu natenane daš gol. Najžešći je Lekić. Morao je da sam sebi da gol, da bi proradio
:: Da se Zvezda još malo bolje poveže, i biće to dobra ekipa. Što se mene tiče, nije toliko važno da prođu u Ligu Evrope, koliko da prestanu da igraju retardiran fudbal, pa da ove sezone bar jednom naguze one što su posle Rila već bili u Ligi šamp(i)ona (ili možda nisu)
::
:: Šefe, koji ti je vrag?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs