Nikada mi nece biti jasni ovakvi postovi,ako nesto neznate nemojte ni postovati poruke tip HAHAHA,MUHAHA,prvi april,halloveen itd.Za tvoju informaciju imas u BG par Consalting firmi pri ministarstvu privrede koje vrse(rade)otkup prava na akcije,procedura je zamrsena i sam posao do dobiijanja love traje dugo.S`tim sto po okoncanju procesa njima ide 50e za posredovanje a sranci 950e.Ja sam samo hteo da vidim dali ih je neko uspeo na crnjaka da uvali,posto znam ljude koji jesu ali za mizeriju(300e).
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Nisam imao nameru da nikoga uvredim! Sa malom salom sam prebacio temu u “Najnovije odgovore”, pa su i vece sanse da neko odgovori. Evo i ja sam sad od tebe dobio informacije koje nisam znao (a nisu bile u prvom postu), Pozdrav!
:: Nikada mi nece biti jasni ovakvi postovi,ako nesto neznate nemojte ni postovati poruke tip HAHAHA,MUHAHA,prvi april,halloveen itd.Za tvoju informaciju imas u BG par Consalting firmi pri ministarstvu privrede koje vrse(rade)otkup prava na akcije,procedura je zamrsena i sam posao do dobiijanja love traje dugo.S`tim sto po okoncanju procesa njima ide 50e za posredovanje a sranci 950e.Ja sam samo hteo da vidim dali ih je neko uspeo na crnjaka da uvali,posto znam ljude koji jesu ali za mizeriju(300e) :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: 1. april je davno prosao :: :: :: :: :: ::
Nisam se uvredio,mislilim da je ovo dosta ozbiljna tema,bar za nas smrtnike jer ako ih sada ne uvalimo na kraju necemo dobiti nista.Likovi(firme(off shore kompanije))koje ih sada kupuju preko nekih ljudi(kontakata)ce na kraju da oberu bostan,a nama jedino preostaje zvanicna varijanta preko pomenutih consalting agencija(koja je spoooora)ili na crnjaka,po sistemu bolje ista nego nista-ali ne ispod 500e.Pozdrav
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.