Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Little slow :P
STRANA 1 OD 1
quakerz Little slow :P 16.07.2009. 21:20 T18851

status: user
broj poruka: 63
Kompjuter mi se oporavio od System Security Virusa sve lepo funkcionishe ali kad idem na Start pa kliknem My Computer, Documents...Ima delay oko 1 sekunde sa uchitavanjem foldera ( My Computer-a Documets-a ili tako neshto slichnog )

Moze li to da se ubrza preko registrija ili necheg slichnog ?
Please Help :)))
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile Re: Little slow :P 16.07.2009. 22:22 #129222

broj poruka: 9459
Koliko sam te razumeo tebi sporo otvara my doc.Proveri sta sadrzi i da nemas mozda u njemu vise pod-foldera,ili nekakav shortcut koji ne vodi nigde...Sto se tire reg.nebih ti znao reci sta da trazis,jer je problem sumnjive prirode(lose definisan).

Evo i jedan tip:Posto si `skoro`nahvatao to zlo mozda da ides na reinstalaciju win-a,kao sto je rekao dukidule...Zazmuri 1.5h.A pre instalacije bilo cega prvo antivirus.Nod,avast,ili sta vec koristis,jer ko zna sta ti se sve tu pritailo i na kakve ces probleme naici u buduce.

:: Kompjuter mi se oporavio od System Security Virusa sve lepo funkcionishe ali kad idem na Start pa kliknem My Computer, Documents...Ima delay oko 1 sekunde sa uchitavanjem foldera ( My Computer-a Documets-a ili tako neshto slichnog )
::
:: Moze li to da se ubrza preko registrija ili necheg slichnog
:: Please Help :))
::
quakerz tnx 17.07.2009. 02:16 #129267

broj poruka: 63
Ok bro tnx za savet :P
Zeleo sam da probam, da reshim problem bez reinstalacije windows-a :(
Ali cem sutra ipak reinstall, trenutno nemam CD kod sebe :S
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs