Generalno se moze reci za precesto postavljanje istih pitanja, ali je to pre lenjost ljudi koji se ukljucuju na forum, i to ti je to. Znaci svi bi da dobiju instant resenje za njihov problem a da pri tom ne utrose ni dve kalorije recimo pretrazujuci forum.
Sta ces citav svet je postao takav komformisticki i ne zeli da se muci.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Forum, a ja mislim da je tu pre svega ponavljanje istih pitanja ogroman broj puta :: :: Pozdrav :: :: ::
Da, ali neko je dao dobar odgovor... ok dosade teme sta za 20, sta za 30 itd... ali svaki dan se cene menjaju, svako ima neke svoje zahteve i ovo je sajt posvecen tome... mada ne bi bilo zgoreg da se malo i ubace IT vesti tj. da se cavrlja o novetitima na IT sceni! :)
:: Generalno se moze reci za precesto postavljanje istih pitanja, ali je to pre lenjost ljudi koji se ukljucuju na forum, i to ti je to :: Znaci svi bi da dobiju instant resenje za njihov problem a da pri tom ne utrose ni dve kalorije recimo pretrazujuci forum :: :: Sta ces citav svet je postao takav komformisticki i ne zeli da se muci :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Forum, a ja mislim da je tu pre svega ponavljanje istih pitanja ogroman broj puta :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
- ljudi se umore, odu malo da predahnu... pa se opet vrate. Sa starim nick name-om ili novim... Pa niko ovde nije zavezan za monitor! Niti je obavezan da sve zna. Niti mora na sva pitanja i molbe da odgovori...
Forum je postao besmislen obrazlozicu i zasto. Nije bitno znanje, poznavanje oblasti iz svere interesovanja, 90% njih nema blage veze sa onim sto ga zanima. Funkcija jednog foruma je informativnog karaktera i mesta gde se ljudi okupljaju radi druzenja i razmenjuvanja iskustava. PCberaza forum je jedno jako opusteno mesto za druzenje ali na zalost poceli su i vec duze vreme ga truju ljudi sa ne izlecivim kompoleksima, treze mesto u temam gde ce da se nadmecu sa nekim znanjem a ustvari nakon 3-4 posta se vidi da je sve sto mogu da pokazu dno dna nekulture gluposti i primitivizma.
Ja ne pamtim nikove clanova foruma sem par njih koj znam od ranije, samo sam stekao ovak utisak prteci i citajuci razne teme, ne treba mnogo da iz pojedinaca izadje bahatost i bezobrazluk, da zlo bude vece polako ljudi koji nisu bili skloni takvom ponasanju usvajaju taj model i imamo situaciju gde ce 1% umno obolelih da zarazi citavu zajednicu.
Jedino resenje ovog problema je uvodjenje moderatora i ako se to ne uradi u skorije vreme nece morati ni da se radi posto normalan covek kada dodje ovde jako brzo ukapira i ako to nije tako da je ovo jedna skupina ludaka i to sve zbog tih 1% koji su najglasniji. Moderatori bi trebali da budi pre svega ljudi koji su se pokazali kao umereni odmereni sa komentarima iz cijih postova se vidi da poseduju odredjeni nivo kulture i razumevanj pre svega, znanje ja manje bitno, bitan je zdrav razum. Kakvi budu bili moderatori takva ce vremenom biti i zajednica, tako da ce se ovi umno oboleli sami povuci ili ce biti banovani sa foruma. Moderatore treba traziti medju najtisima koji su dosta dugo na forumu ili proverene ljude van foruma.
Kada kazem umno oboleli misli na one koji se nude kao neki pomagaci i sveznalice a sa druge strane pre svega kultura i nivo obrazovanja prosek 0, ti takvi ne rade to zato su humani pa hoce da pomognu vec zato da bi ih tamo neki mika tapsao po ramenu i neki laza ime se divio kako su pametni i navodno dobri. Toga ovede ima i suvise, to je bolesni i treba se leciti ali ne na ovakvim mestima.
Ja mislim da ne zivimo u drustvu pavijana pa da onaj ko je najglasniji i najblaze receno bahato se ponasa ne treba da bude smernica ostalim, vec da takve treba odstraniti ako vec ne mogu da se prilagode i privedu nekom redu i odredjenom nivou kulture ophodjenja prema drugima.
Mozda ce ovo sto sam napisao pomoci nekome da shvate zasto ljudi odlaze i zasto nema novih koji nesto zaista znaju, primitivizam koji je poceo da vlada forumom prosto tera normalnog coveka odavde.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.