ova tema je podstaknuta jednim odgovorom iz teme `Sta je bolje?`, konkretno odgovorom kolege Slavuja...
Sto je bitno nekom uterivati ``pamet` u glavu... zelim da cujem clanove foruma sta je to sto ih tera da budu puni zavisiti?
Kolega Slavuj bez uvrede, ali sto je bitno sto ce Pufi da baci njegove pare na nesto sto je za njega ok, a po tebi nije... to su njegove pare, decko je samo pitao sta je bolje ne da li je za tebe to bacanje para ili ne... neko jednostavno voli da ima TOP hardware pa makar i nicemu ne sluzio... ja sam tu prvi... jedan frejm - jedan frejm neko voli da ima top i ne pita koliko kosta!
Jos jednom kolega izvini sto sam tebe uzeo (tvoj poste je bio poslednji takve prirode) i jos takvih na ovom forumu!
:: ova tema je podstaknuta jednim odgovorom iz teme `Sta je bolje?`, konkretno odgovorom kolege Slavuja.. :: :: Sto je bitno nekom uterivati ``pamet` u glavu... zelim da cujem clanove foruma sta je to sto ih tera da budu puni zavisiti :: :: Kolega Slavuj bez uvrede, ali sto je bitno sto ce Pufi da baci njegove pare na nesto sto je za njega ok, a po tebi nije... to su njegove pare, decko je samo pitao sta je bolje ne da li je za tebe to bacanje para ili ne... neko jednostavno voli da ima TOP hardware pa makar i nicemu ne sluzio... ja sam tu prvi... jedan frejm - jedan frejm neko voli da ima top i ne pita koliko kosta :: :: Jos jednom kolega izvini sto sam tebe uzeo (tvoj poste je bio poslednji takve prirode) i jos takvih na ovom forumu :: :: Ne znam šta ti tu nije jasno. Ako hoće da baca pare, neka ih baca i neka ćuti. Ako je postavio pitanje zašto ga ne upozoriti?
Pa ok upozoriti ga imas bolje za te pare, ali to je glupo, to je bacanje para? Mislim da je toga svestan da je vijanje top hardware bacanje para... a i suma n ije mala pa mislim da je i svestan koliko moze da izdvoji koliko mu je milo da izdvoji!
:: :: :: :: :: ova tema je podstaknuta jednim odgovorom iz teme `Sta je bolje?`, konkretno odgovorom kolege Slavuja.. :: :: :: :: Sto je bitno nekom uterivati ``pamet` u glavu... zelim da cujem clanove foruma sta je to sto ih tera da budu puni zavisiti :: :: :: :: Kolega Slavuj bez uvrede, ali sto je bitno sto ce Pufi da baci njegove pare na nesto sto je za njega ok, a po tebi nije... to su njegove pare, decko je samo pitao sta je bolje ne da li je za tebe to bacanje para ili ne... neko jednostavno voli da ima TOP hardware pa makar i nicemu ne sluzio... ja sam tu prvi... jedan frejm - jedan frejm neko voli da ima top i ne pita koliko kosta :: :: :: :: Jos jednom kolega izvini sto sam tebe uzeo (tvoj poste je bio poslednji takve prirode) i jos takvih na ovom forumu :: :: :: :: :: Ne znam šta ti tu nije jasno. Ako hoće da baca pare, neka ih baca i neka ćuti. Ako je postavio pitanje zašto ga ne upozoriti?
Nije bitno koja je tema u pitanju, ali kad je hw u pitanju, mnogo je bolje kad cujes ljude sa suprotnim misljenjima, narocito ako je u pitanju kao sto si rekao, bacanje para na hw. Mnogi ljudi nisu svesni da im to u stvari jedino i treba. Nije poenta u tome sta najskuplje uzeti, nego sta je najbolje iskorisceno (ovaj put ne mislim na optimizaciju).
Jedno je 3dmark rezultat na koga se mnogi loze, a sasvim je drugo kad udjes u neku igru. Tu se vidi koliko je bacanje para. Tvoje oko ne vidi taj FPS. Da ne postoji mogucnost gledanja FPS-a u igrama, ljudi ne bi ni kupovali karte skuplje od 150e, jer ne bi videli razliku. Ali naravno, postoje izuzeci. Ja sam pricao generalno
life`s a bitch...and then you die.
:: Pa ok upozoriti ga imas bolje za te pare, ali to je glupo, to je bacanje para :: Mislim da je toga svestan da je vijanje top hardware bacanje para... a i suma n ije mala pa mislim da je i svestan koliko moze da izdvoji koliko mu je milo da izdvoji ::
Retko koja karta preko 200 evra je isplativa, jer ce na 4850 eventualno na 4870 90% igara raditi do kraja, a bugovana goveda za koja ne treba procesor, nego samo grafa tipa Crysis i GTA4 treba bataliti u velikom luku.
Re: Re: Re: Re: Ima per stvari koje mi nisu jasne...
11.07.2009. 10:54
status: user broj poruka: 1509
Slazem se za ovo u vezi Frame Rate-a i realno, da ne postoji Fraps, niko ne bi davao novac bezveze i nepotrebno ulagao...
Sto se tice 3DMark-a, tu je vec posebna prica, samo je bitno da se ima sto veci, kao da je nekakva velika korist od toga, osim hvaljenja po raznim forumima `ja ovo, ja ono...`
SONY VAIO VGN-FW285J
:: Jedno je 3dmark rezultat na koga se mnogi loze, a sasvim je drugo kad udjes u neku igru. Tu se vidi koliko je bacanje para. Tvoje oko ne vidi taj FPS. Da ne postoji mogucnost gledanja FPS-a u igrama, ljudi ne bi ni kupovali karte skuplje od 150e, jer ne bi videli razliku. Ali naravno, postoje izuzeci. Ja sam pricao generalno
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.