Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Sta mislite o Grandu i celom tom pravcu
STRANA 1 OD 2  
gile23 Sta mislite o Grandu i celom tom pravcu 01.07.2009. 20:29 T18475

status: user
broj poruka: 9121
Posto ste pre pricali na ovu temu, ali onako bezveze, zato sam oformio temu.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pufi re 01.07.2009. 20:33 #125406

broj poruka: 2196
To je javno okupljanje nizeg sloja ljudi koji nema drugu zabavu,svi ti koji gledaju su prosti i nemaju manire,svejedno ocajno je gledati one koji zovu i hvale mlade nesluhiste,ali opet nadje se izuzetak,zalosno je sta je glavna zabava naroda u Srbiji!!!

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

http://www.dodaj.rs/f/n/DB/O3rzuGe/2x4850.png

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj ... 01.07.2009. 20:36 #125407

broj poruka: 2236
http://www.youtube.com/watch?v=Hq35mAuTlvE

EKSTRA

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vukdusan re 01.07.2009. 20:37 #125408

broj poruka: 800

odraz Srbije.
ttate re: 01.07.2009. 20:38 #125409

broj poruka: 366

Grand kazes.... od svega najbolje znaju da uzmu dobru lovu !!!

trogdor Proslost, koja davi buducnost. 01.07.2009. 20:41 #125411

broj poruka: 373

Go Go Go !!!

markopvict potpis sve govori 01.07.2009. 20:41 #125412

broj poruka: 4515

- - - -
POSALJITE VASU NAJNIZU JEDINSTVENU PONUDU ?!!?
-

pufi re 01.07.2009. 20:44 #125414

broj poruka: 2196
Opasan ovaj rambo!!!

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

http://www.dodaj.rs/f/n/DB/O3rzuGe/2x4850.png

gile23 Re: potpis sve govori 01.07.2009. 20:44 #125415

Znaci lol, ti si decko lud 100% :).

Pozdrav!

::
:: - - - -
:: POSALJITE VASU NAJNIZU JEDINSTVENU PONUDU ?!!?
-

vukdusan re 01.07.2009. 20:50 #125420

broj poruka: 800
Samo pogledajte koliko ljudi slusa to, i to ne jer nema sta drugo da gleda, nego se bas uzivljava, i nedo bog da propusti nekad. i sto je nadjgore, loze se moji vrsnjaci, njima su grandovci uzor u oblacenju i ponasanju, svaka devojka je zaljubljena u neku njihovu ˝mladu nadu˝. I mi trebamo da nasledimo ovu zemlju za 10tak godina, da je sacuvamo i da probamo da je izvucemo iz ovih sranja. Kako???
I bakute i dekaneri koji mislie da je to starogradska muzika, sa kulturno-umetnickom sadrzinom. Pre godinu-dve, kada je ona pesma bunda od nerca bila hit, otisao sam kod prijatelja, i njegovo dete od neke 3-4 godine, je naucilo tu pesmu napamet, sasvim samo, nije ga niko terao, i svo srecno je ponavljalo pred gostima. I sta ce biti sa njom?
Pogledajte Mileta Kitica i Eru, u novine su dospeli jedino kada su gurali glavu u necije sise ili vacarili neku ribu po zurkama.

gilopile ... 01.07.2009. 21:04 #125424

broj poruka: 9459
Sta misliti?Nego da je to skup neukusa,kica i petorazredne produkcije sa scenarijem za nize itelektualni stalez.Da se ogradim:nisam `Ajnstajn`,ali to u moje usi/oci nece uci.

Equinoxe Re: re 01.07.2009. 21:09 #125425

broj poruka: 12057

Pravi odgovor.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: odraz Srbije
midzo85 re 01.07.2009. 21:24 #125428

broj poruka: 189
Grand sluša bar 90% ljudi u Srbiji. Surova realnost... komšiluk otvori prozore i pojača TV do max. Celo Mirijevo ne trepće. A onaj retardinjo se dere `iz takmičenja ispada,ispada,ispada,ispada,ispada,ispada,ispada...`
blackbomb :( 01.07.2009. 21:24 #125429

broj poruka: 109
Kakva muzika takva i drzava...

blackbomb :( 01.07.2009. 21:24 #125430

broj poruka: 109
Kakva muzika takva i drzava...

DmasteRNo1 Peglanje moždanih vijuga 01.07.2009. 21:33 #125432

broj poruka: 6102
Ovu, tzv. muziku, mogu da slušaju samo ljudi koji pate od akutnog nekorišćenja mozga. Šta se tu ima da čuje, stvarno ne znam. Grand je čisto peglanje moždanih vijuga, pa nije ni čudo što nam je prosečan IQ 93 (neko je izneo podatak u jednoj temi od pre neki dan). Razočaravajuće za mene kao pojedinca, a trebalo bi da bude i za čitavo društvo.

Šefe, koji ti je vrag?

GAMER4LIFE Grand 01.07.2009. 21:45 #125434

broj poruka: 839

Sve te kurvetine i pedercice feminizirane fensere treba zapaliti! ja bi atomsku bacio na taj PINK! Nije ni cudo sto su danas `muskarci` i `devojke` zamenili uloge, i sto je toliko sponzorusa, bez moralnih! samo pogledaj ko sve sedi tamo u publici i sve ce ti biti jasno!

Grand sluša bar 90% ljudi u Srbiji. Surova realnost... komšiluk otvori prozore i pojača TV do max. Celo Mirijevo ne trepće. A onaj retardinjo se dere `iz takmičenja ispada,ispada,ispada,ispada,ispada,ispada,ispada...`

xaxaxaxaxaxa :D doziveo sam slicno! haos!
gile23 Re: Peglanje moždanih vijuga 01.07.2009. 21:49 #125435

Samo ni taj death metal je cista glupost posto sam cuo da ga slusas, neki umereni moze tipa Nightwish, a ovaj Grand ne mesajte sa srpskom izvornom muzikom posto su to dva totalno razlicita pravca.

Pozdrav!

:: Ovu, tzv. muziku, mogu da slušaju samo ljudi koji pate od akutnog nekorišćenja mozga. Šta se tu ima da čuje, stvarno ne znam. Grand je čisto peglanje moždanih vijuga, pa nije ni čudo što nam je prosečan IQ 93 (neko je izneo podatak u jednoj temi od pre neki dan). Razočaravajuće za mene kao pojedinca, a trebalo bi da bude i za čitavo društvo
:: Šefe, koji ti je vrag?
aco re 01.07.2009. 21:49 #125436

broj poruka: 2788
http://www.youtube.com/watch?v=Utk6dJ3ATY4

ovo vam sve govori ko su i sta su

NMY Zalosno... 01.07.2009. 21:59 #125439

broj poruka: 1509
Zalosno je koliko ljudi to prate i gledaju, a jos zalosnije koliko oni sa TV Pinka para ubise na tome...

Onaj lik sto drzi TV Pink ima milione i milione, jahte i sta sve ne, a ljudi se ovamo loze, zovu glasaju, daju ponude...

Sve same GLUPOSTI...

SONY VAIO VGN-FW285J

GAMER4LIFE ............. 01.07.2009. 22:01 #125441

Ne slusam death metal onaj link sto sam poslao od Canibal Corpse cist idiotizam :-) ja slusam 70s 80s 90s Rock Pop Disco Dance Balade Klasiku Alternative Elektronik..

Ne slusam uopste domacu muziku mogu ovu devedesetih inache slabo, sto se tice izvorne postujem al ne slusam je!

Rock For Life!
savatije sto jes jes najbolji je...uh nije to tema vec... 01.07.2009. 22:03 #125444

broj poruka: 1121
Osobno mi je drago sto se u mojoj kuci pink ne gleda ( na sva 3 TV-a) i sto gledanost te TV stanice godinama pada, pada pada...grand kvalitet...takva i gledanost

CubaseSX Re: Re: re 01.07.2009. 22:04 #125445

broj poruka: 146

Obrnuto.

Srbija je odraz Granda

Za globalni pad morala i poremecenih merila vrednosti krive su, pre svih, televizije, odnosno, njihovi vlasnici i urednici. Narod gleda ono sto im serviras, a nakon odredjenog vremena, narod to i prihvati kao deo sebe. Da je Pink i City records bio okrenut (a takva im je bila namera, znam pouzdano) ka rok i pop zvuku, sigurno bi umesto zvezda granda sada imali zvezde grandza ili sl. Ne bi Guca bila popularnija od Gitarijade da mediji nisu to servirali. Za City records znam odlicno da je trebalo da bude tako orijentisan, ali nase rok zvezde drugog politickog opredeljenja nisu hteli da idu tamo upravo zbog te tupave politike, i da dobiju reklamu i pare. Denseri/narodnjaci su platili to sto je ovima nudjeno dzabe, i dobili smo to sto smo dobili. Da bi studio opstao, mora da izbacuje izdanja. To je tuzna prica nase estrade ukratko. Grand ne bi ni postojao, ili bi bio na stotom delu slave i popularnosti koju sad uziva.

ne mogu, rasiricu pricu, i samo cu se dzabe nervirati...

:: Pravi odgovor
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
:: ::
:: :: odraz Srbije
gile23 Re: ............. 01.07.2009. 22:06 #125446

Nisam tebe citirao ali ok :), pogledaj disco trance dance (Basshunter) i drum n base imas naseg predstavnika Sky Vikler. A jos jedna stvar na onim licitacijama oni zarade sigurno 2-3 stana a jedan daju.

Pozdrav!

:: Ne slusam death metal onaj link sto sam poslao od Canibal Corpse cist idiotizam :-) ja slusam 70s 80s 90s Rock Pop Disco Dance Balade Klasiku Alternative Elektronik..
:: Ne slusam uopste domacu muziku mogu ovu devedesetih inache slabo, sto se tice izvorne postujem al ne slusam je!
:: Rock For Life!
SkyFire ... 01.07.2009. 22:23 #125450

broj poruka: 18472
Pored price koju vam je ispricao kolega CubaseSX dodacu da Zeljko nije bas tako hladnokrvan na novac..Covek pored tolikog bogastva ne odbija ni jednu priliku da zaradi debelu svotu.Ne slazem se toliko da je bas studio bio u propadanju.Moglo je tu sto sta da se probere..Ovako dodje ti svaka susa koja mikrofona nije videla u zivotui ili je bar jednom videla neku poznatu pevacicu u nekoj od emisija i zazelela se i ona slave.Sta se dalje desava.Posto ima svog sponzora debeli bumbar ode na razgovor i pita koliko to i to kosta ,situacija je takva i takva..Pljune 80k do 100k eura i zavrsio posao.Drolji se naprave pesme ona samo otvara usta,za nju neko drugi peva ili joj jednostavno glas prepeglaju tako da izgleda kao da peva dobro..Sempler je mocna sprava,u studiju se cuda prave.Od cobana napravis zvezdu,od neznalice operskog pevaca..E to je ono sto meni smeta debelo.A taj Grand,to je zivi uzas,posast koja se siri i truje narod!Pink je bar sto se tice muzike postala vec odavno seljacka televizija na zalost.Moglo je da bude drugacije.BK studio se drzao nekog nivoa za razliku od City Records.A ko se ipak bavi muzikom i zeli nesto da snimi taj Pink mu je velika odskocna daska jer je na najvisem stupnju lestvice popularnosti.Ko se na Pinku izreklamira njemu ce da krene karijera.To tako na zalost funkcionise,ne moze drugacije.Svi su oni svesni toga tako da ta masinerija upravo zato i funkcionise tako..

I Want to believe - The truth is out there

GAMER4LIFE ...... 01.07.2009. 22:34 #125454

Pa da Bk je bila ok televizija na zalost su je ugasili a onaj Pink, sto kazes Skyfire onaj prasac tamo jeo govna na velikom bratu i odma poceo da snima reklame i postao poznat, isto ona kurvetina sa granda bila bleda ko kozji sir , prodo joj tata kravu snimila plocu pojebala se sa celom grand produkcijom i sad uzima pare.. isto kad vidim one plavusane pesovane dodje mi da bacim peglu!
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs