Zanima me da li moze da se namesti da, u folderu gde mi se nalazi muzika, umesto one note (kada mi je view podesen na thumbnails) vidim svoje artwork-ove koje sam namestio u iTunes-u?! Nadam se da me razumete...
SLika koja treba da predstavlja album sa muzikom ili tako nešto, treba da se nazove folder.jpg (obično se još i namesti da bude hidden fajl i read-only, da ga neko stupido ne obriše). A to znači, da može biti samo jedna. Nadam se da je to što si pitao.... Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
To sam znao,ali meni treba da bleji album cover za svaku pesmu u tom jednom folderu,znači svaka pesma da ima svoj album cover! Ne znam da li je to moguće,ali ako je moguće na ubuntu-u,onda je najverovatnije i na windows-u! Pretraživao sam i google,ali ne izadje mi onako kako ja tražim već kako si mi objasnio u prethodnom postu!
Ja sam pre skidao sa torrenta neku muziku i Album Cover je bio u posebnom folderu na svim kompozicijama iz tog albuma, a posle se automatski integrisao u pesmu?
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.