Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Pomoc oko GPS Tracking-a
STRANA 1 OD 1
marebg80 Pomoc oko GPS Tracking-a 30.05.2009. 08:54 T17698

status: user
broj poruka: 19
Radim u jednoj firmi kao vozac i od skoro su mi u kombi ugradili gps tracking da bi moju voznju ogranicili na malih 80km/h.

Moje pitanje je da li moze,i da li neko to radi,programiranje istog da mi npr,ne registruje vece brzine odnosno dok ja vozim 120-130 km/h on i dalje pokazuje malih 80km/h. :))))))) Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Radikalne metode 30.05.2009. 17:33 #117904

status: user
broj poruka: 6648
Možeš da platiš Rusima da iskokaju Amerima GPS stacionarne satelite, i to bar 17 komada jer bi onda preostali broj bio premali za pokrivanje i tačno određivanje.
Ne možeš ti isprogramirati ništa kod sebe, jedino kod `gazde` da to uradiš. On meri poziciju na kojoj se nalaziš, a računanjem vremena i puta dobija tvoju brzinu... osim ako i ne prenosi GSM-om ili na osnovu čip-memorije putnog kompjutera, brzine koje si imao (što recimo radi u većini sistema). Tako, od ometanja GPS sistema, nema ništa, a od prčkanja po putnom računaru - verovatno ima inače se ne bi toliko krala savremena kola.
Ali, to košta. Inače, tih 80km/h je picajzla - made, ali ti čuva život.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs