Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
evo ovako
STRANA 1 OD 1
gman evo ovako 22.05.2009. 23:50 T17550

status: user
broj poruka: 1111
prvo da napomenem da sam iz prve temu postavio u pcBerza caffe, ili kako vec i nije bila medju 10 najnovijih, tako da sam je sad ubacio i ovde
sad ja malo da se po*enjam po forumu
ovo pisem jer je forum definitivno otisao u ku*ac i zastranio od onog foruma na koji sam se navlacio davne 2002. i 2003. i zvao sve ortake koje zanima IT da se pridruze (btw, niko se nije zadrzao)
ono sto je mene tada privuklo je ongoing and unstoping (ne znam da li se koristi taj prefiks uz stop, ali nije ni bitno citajuci tudje postove i obracajuci paznju na njihov pravopis)
inace jedini koga ja znam malo duze na ovom forumu (citaj par godina) je MACHINE i tebi brate moj skidam kapu, kao i jos nekima, ali njih ne poznajem toliko dugo
naime ono sto meni smeta je neprestana spika o tome koliko koja karta i u kombinaciji sa kojim cpu-om donosi poena u 3d mark-u i slicne kompleksasko-potrosacko-da ne kazem amero-jevrejske spike
ne kazem da mene to nikad nije zanimalo (i na osnovu toga mogu bar otprilike da potrefim, ne koliko ko ima godina, vec koliko dugo poseduje pc), i ja sam kada sam kupio pc, da ne bude zabune, moj prvi licni pc, samo moj, ne caletov, odlepio za oc, merenjem 3d mark-ova, hladjenjem, ukidanjem svih zivih procesa, zarad oslobadjanja sto vise radne memorije, jer fala bogu fali za igre, napajanjima (kada su mi svi ostali govorili, ti nisi normalan sto kupujes napajanje od 100+e), sva ta spika se desavala negde tamo 2003.
sada me te stvari vise i ne zanimaju, kao batrgam se, ali vidim da je kraj
secam se tada, taman se pojavio XP i sistem i amd-ovi procesori
naravno niko nije znao nista preterano o njemu i na ovom forumu smo ga svi zajedno prisutni provaljivali i pomagali jedni drugima
u to vreme nisi sve informacije mogao naci na google-u, vec si ovde postavljao temu i svi smo bili vise nego radi da pomognemo ortaku u nevolji, jer smo na taj nacin i sami ucili fazone i fore i sto se tice win-a i sto se tice oc-a i slicni stvari
sad kad neko nesto pita oteraju te u pi*du materinu i usmere na google
TO NIKAKO NIJE SVRHA FORUMA
jos cu se ja po*enjati u ovoj temi, sad me mrzi
ma ajd da kazem jos da kao sto sam vec napisao, da stvari o kojima ljudi pisu ovde na forumu pre govore o tome koliko neko poseduje pc, nego o tome koliko neko ima godina
ja sam se za pc-jeve zalepio tih 2002. i 2003., a do tad su me konzole potpuno ispunjavale, a kontam da cu sad ponovo da predjem na neku od njih, dobro, ne bas da predjem, ali da ih koristim
neko rece da bi bilo lepo da svi navedemo koliko godina imamo, ali ja mislim da je to potpuno nepotrebno, sto se i vidi iz gore navedenih stvari
ali ajde, cisto da se zna ja sam rodjen 1984., sto bi reklo da ove godin=e punim 25 (uzas jedan, bas bih voleo da imam 15)
i moram napisati a mi nije jasno zasto se ljjudi toliko pale na oc, ja sam se palio na oc, a i danas se palim iz prostog razloga sto od komponente koju si platio nesto kesa mozes dobiti mngo skuplju, a ne zato da bih se hvalio koliko sam uspeo da nateram procesor, nego zato sto mi razlika u novcima ostaje u dzepu
e sad trenutno ne mogu vise, a there is a lot more from where this came from

a da! da postavim i jedno oldschool pitanje: pri startovanju pc-ja u zadnjih par dana startuje se i proces wdfmgr.exe pod user-om local service, nista ne smeta ni ne radi, ali se pali i moram svaki put da ga gasim, a nisam uspeo da ga nadjem pod automatic u services, jer se on pali uz svchost ili neki slican servis
disk je izdefragmentisan sa ultimate defrag-om, meni omiljenim defragmenterom
analizom win-ovim defrag-om dobijam informaciju da ni jedna particija ne treba da se defragmentuje (stepen fragmentacije na c: je oko 1%, sto je i neizbezno)
da li je iko od vas imao ovakvih problema

ulsi
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs