Upravo sam odgledao novo remekdelo Klinta Istvuda i jednostavno moram da ga preporučim svima da ga odgledaju. Ne bih ništa više komentarisao, s mesta u najbližu prodavnicu free filmova.
Stvarno je extra film...Dobro si rekao jos jedno remek djelo Klint Istvuda...Ako neko voli ratne filmove neka pogleda njegove Flags of our fathers i Letters from Iwo Jima...
S obzirom da su dvojica rekla remek-delo, a to je za mene izuzetno, ali izuzetno dobar film, voleo bi da cujem ovde prisutne sta vam se toliko svidelo u tom filmu? Meni je osrednji, 90% price nije moralo ni da se desi osim rada sa onim klincem i samog kraja, koji je pomalo preterano nagao, ali aj moze da prodje jer chika ipak ne moze da se obracunava sa svojih 80 i kusur godina. Cak je prilicno i dosadan film. Kako ste shvatili tu `pricu` kad je toliko dobar? I da napomenem,Clint Eastwood-a obozavam i izuzetno postujem, i ne volim akcione filmove (cast izuzecima) itd. Ali me ovaj film smorio, osim sto smatram da je Clint mnogo dobro glumio. What`s the big deal u filmu? Znam da su ukusi razliciti, ali u ovom filmu ne vidim posebnu pricu, ni neke posebne dogadjaje, a traje 2h47min! I da, volim maltene sve njegove filmove. Ali priznacu, trailer me je xtra primio (jer su izvukli sve kao najzanimljivije iz tih maltene 3 sata). Ne znam, mozda gresim, ali zato sam vas sve i pitao na sta ste konkretno mislili pod remek-delom u slucaju ovog filma?
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.