Kako mrzim kad se zajebem i kupim Pepsi Lite ili Max... ...to me dovodi do ludila... ... s mesta idem da prospem ove dve flase sto sam kupio...
Kakvo je to djubre prosto ne mogu da zamislim da neko voli te `ohne zuker` fore. To mu dodje ko rakija bez maligana, ko majonez bez ulja, virsle bez senfa... ma zlo i naopako.
Pa zato ga i pakuju u pakovanje od 2.5 litara, kupis ili Coca Colu, Sprite ili neki sok od jabuke (100% voca najjace da jeste), a imali smo mi nekoga ovde covek je pravio 1.5l soka po ceni od 30-40 dinara, ali pije se i to.
Ma care sve je to lepo ali `lite` i `max` nemaju secer... Bem ti klesta veceras sam presao sam na sok od paradajza ima vise secera nego ceo vagon Lite ili Max buckurisa.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Pa zato ga i pakuju u pakovanje od 2.5 litara, kupis ili Coca Colu, Sprite ili neki sok od jabuke (100% voca najjace da jeste), a imali smo mi nekoga ovde covek je pravio 1.5l soka po ceni od 30-40 dinara, ali pije se i to :: :: Pozdrav :: :: ::
U svim tim sugar free cudima umesto secera stavlja se aspartan, vestacki zasladjivac, taj zasladjivac je veoma opasan, jer ne deluje odmah nego veoma dugo, znaci zato bolje uzeti to sa secerom manje je stetno od sugar free cuda.
Ja taj problem imam sa devojkama. Koliko me samo zivaca kosta dok ih ubedim da polni odnos nije potpun ako se obavlja uz posredstvo gumenih navlaka itd. My flesh against yours, baby! E, ali kada shvate, beskrajno su zahvalne, pa da vidis meraka, ba`! - - - - - - - - - - - Ili, stono bi rek`o Dzek Nikolson u filmu `Vestice iz Istvika` (pije kafu sa brdom secera, na zaprepascenje domacice): `Gledam te matorce sto dzogiraju po parkovima! Na moju primedbu kako nema smisla da se time bave obzirom na poodmakle godine, odgovaraju mi da zele da budu u top - formi i onda kada im dodje sudnji cas. Ne razumem! Kada ja budem pao u samrtnicku postelju, hocu da budem jako, jaaako bolestan!`
Pa znas to sa zenskama zavisi od mentaliteta kao i od geografske sirine i duzine. Za tebe je prosto resenje preseljenje pardon odlazak u emigraciju recimo Chile, Bolicija, Brazil i tome slicno tamo vera zabranjuje te balone i slicno...
A i posteno receno ti si veliki maler kad ti zapadnu te koje traze baloncice. Batali te odlikasice i poisci neke lose, jer uvek je pravilo bilo da bi zabava bila dobra devojke moraju biti `lose`.
I iskreno da ti kazem pepsi lite ili max je mnogo gori od koitusa sa baloncicem.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: :: Ja taj problem imam sa devojkama. Koliko me samo zivaca kosta dok ih ubedim da polni odnos nije potpun ako se obavlja uz posredstvo gumenih navlaka itd. :: My flesh against yours, baby! E, ali kada shvate, beskrajno su zahvalne, pa da vidis meraka, ba` :: - - - - - - - - - - - :: Ili, stono bi rek`o Dzek Nikolson u filmu `Vestice iz Istvika` (pije kafu sa brdom secera, na zaprepascenje domacice): :: `Gledam te matorce sto dzogiraju po parkovima! Na moju primedbu kako nema smisla da se time bave obzirom na poodmakle godine, odgovaraju mi da zele da budu u top - formi i onda kada im dodje sudnji cas. Ne razumem! Kada ja budem pao u samrtnicku postelju, hocu da budem jako, jaaako bolestan! ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.