Nije mi jasno sta se desilo. Za sve filmove koje sam imao na kompu i diskovima su mi bili duplirani prevodi i to na taj nacin da je postojao normalan prevod i prevod koji kao da je ubacen nekim programom za ubacivanje prevoda u film. Koristim MV2 i nikako nisam mogao to da iskljucim, ali sam se iznenadio i kada su i Winamp i WMP pustili taj isti ubačeni prevod . Reinstalirao sam MV2 i Resetovao sam racunar i sad je sa MV2 OK ali i dalje Winamp i WMP pustaju prevod . Svi prevodi su SRT.
1. Kada pustis film pogledaj u tasku da li ti se pojavila ikonica directsubtitle,ili tako nekako. Iskljuci je. 2.Ako koristis ffdshow:Idi na setap video i pronadji subtitle,pa pogledaj da nije stiklirana.
Preporuka:Predji na Gom player :: Nije mi jasno sta se desilo. Za sve filmove koje sam imao na kompu i diskovima su mi bili duplirani prevodi i to na taj nacin da je postojao normalan prevod i prevod koji kao da je ubacen nekim programom za ubacivanje prevoda u film. Koristim MV2 i nikako nisam mogao to da iskljucim, ali sam se iznenadio i kada su i Winamp i WMP pustili taj isti ubačeni prevod . Reinstalirao sam MV2 i Resetovao sam racunar i sad je sa MV2 OK ali i dalje Winamp i WMP pustaju prevod . Svi prevodi su SRT.
Kada pustis film pogledaj u tasku da li ti se pojavila ikonica`DirectVobSub`podigni je i negde ima da se iskljuci subtitl.ja to iskljucim odmah prilikom instalacije K-Lite Codec Pack-a
To je to ali se nije pokazivala ikonica u tasku . Ranije nisam insalirao K-Lite Codec Pack ali posle zadnjeg formatiranja jesam i radilo je ok 15-tak dana. Bez ikakvog čaprkanja se tek danas pojavio dupliran prevod. Hvala
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.