Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Stolica za komp?
STRANA 1 OD 1
WRC Stolica za komp? 12.03.2009. 21:33 T16112

status: user
broj poruka: 181
Poz!
Ima li neko preporuku?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Monopol 12.03.2009. 21:41 #102426

broj poruka: 6648
99% stolica biro-kancelarijskog tipa u Srbiji, `Italijanskog` su porekla. Njihov kvalitet mehanizama, kineski je, pa bile pravljene u pogonima mercedes-benc-a. Burezere, sve pokretne delove moji mladunci tako stručno sjebu vrteći se i jurcajući po hodniku u nekim need-for-speed trkama, da im nema pomoći. Imam već tri u kolekciji, jedino najnovija kožnjara, još nekako preživljava jer im je frka, videću a to sluti na zlo....
A, za samu stolicu, ako nemaš kućnih dušmana koji je namerno uništavaju, potrajaće skoro svaka taman koliko i košta (ne previše, jel`), ali, moraš sesti svojim cenjenim dupetom u svaku, da bi dobro ošacovao kako ti nadgradnja dupeta (leđa i kičmeni stub) pasuju na stolicu i da li se to podesiti. U svakom slučaju, gledaj da imaju naslone za ruke, a ostalo- podešavanje po visini i nagiba leđa imaju i one najjeftinije, za mladunce, samo se brzo pokvare). Dakle, u dobroj meri, dizajn koji ti se sviđa i pare koje imaš za to.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 14.03.2009. 00:36 #102706

broj poruka: 9121
Ako hoces pravu anatomsku stolicu moras da iskesiras 150 evra, ja imam neku od skoro 100 evra nije bas nesto anatomska ali dobro odradjuje posao, i gledaj da pri dnu ono sto ide do tockova bude metalno, a ne plasticno.

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs