Imam problem. Komp nece da mi otvori USB (DT). Kada ubacim USB samo ga evidentira kao novi hardver u task baru ali ga nema u devices with removable storage. Ustvari vise ga nigde nema. Proveri sam, sistem izbacuje da je sve uredi da sve radi ok. Ubacio sam Bluetooth i onda mi pokrece aplikaciju za hardware wizard, ali ni njega nema u my coputer-u. Ocistio sam ga od virusa sa Kaspreskim 2009 jos sam na probnom od 30 dana.
Ako neko zna sta bi moglo biti ili ako ima neki predlog molim vas da se javi
Pokusaj u zadnji USB, mozda u tom prednjem USB-u ne moze dovoljno struje da izvuce ali tesko, ako ni tu ne radi odnesi kod nekog prijatelja ili na neki drugi komp pa probaj ako nece ni tu, onda je nesto do flash-a.
Resenje koje sam ja primenio: Usao sam u Device menager i i uradio sam unistall Universal Serial Bus Controler i Ports-a,i onda gore u Device-u klikno na Scan for hardwer changes i kada ih je nasao instalirao sam klasicno i posle mi je flash radio ok,i naravno jos mi radi. Pokusaj mislim da ce da upali!
Probao sam i na zadnjem USB ali nista. to je obican USB i netrazi bog zna kakvu struju (inace komp je sa legalnim XP ). Skinuo sam i program HP USB DIsk Storage ali kad pokrenem formatiranje pojavi se poruka Error: device media is write protected. Pokusao sam i sa device managerom ali cim izvrsim unistal Universal Serial Bus Controler windows sam pokrece ponovnu instalaciju i idalje ne nalazi Usb. Navedeni USB radi na svakom drugom komp bez problema. Da li je moguce da je windows dodelio ista slova (E) za cd i za USB pa zbog toga ne prepoznaje USB. Ako neko zna kako se menjaju ova slova neka odgovori, ili ako ima neku drugu ideju ili .... Hvala
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.