Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Sve ce biti dobro?
STRANA 1 OD 1
Ishmerish Sve ce biti dobro? 05.02.2009. 20:43 T15214

status: user
broj poruka: 7285
Kao sto naslov kaze u pitanju je tv serija u produkciji ring multimedije(hr),pa za pocetak me interesuje dali neko od vas prati doticnu?

B92(17.30h)

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
philaemos re 05.02.2009. 22:09 #94832

broj poruka: 2743
Ja je gledam na HRT-u u 18:30 (nemo` da mi se neko smeje), ide jednu seriju unapred.
Sto?
Jel` neko trik pitanje?

Ishmerish ... 05.02.2009. 22:19 #94834

Ne vidim sto bi ti se iko smejao,pa jedna epizoda doticne serije kosta +-170,000 kuna i komsije mnogo ozbiljnije shvataju serije od nas.Medjutim ono sto mene interesuje je,pa hajde da je nazovemo pesma iz nje.U pitanju je ona tehno komercijala koja non stop ide tokom serije a naj vise u kaficu.Znaci treba mi naziv ukoliko ti ili neko drugi zna o kojoj stvari se radi?

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

philaemos Re: ... 06.02.2009. 09:25 #94922

JEBOTE, pa to sam i ja trazio, mislim ako mislis na onu pesmu uz koju je ona riba Adrijana snimala onog mucenika Juricu kako igra, pa ga okacila na net???
Tu pesmu pustaju i kada se snima nesto u tom kaficu gde svi sede.
Ako mislimo na istu pesmu, stvarno ne znam koja je, ali bih takodje voleo da je negde nabaim, ako saznas javi! Pozz

:: Ne vidim sto bi ti se iko smejao,pa jedna epizoda doticne serije kosta +-170,000 kuna i komsije mnogo ozbiljnije shvataju serije od nas.Medjutim ono sto mene interesuje je,pa hajde da je nazovemo pesma iz nje.U pitanju je ona tehno komercijala koja non stop ide tokom serije a naj vise u kaficu.Znaci treba mi naziv ukoliko ti ili neko drugi zna o kojoj stvari se radi
::
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Ishmerish Bullseye 06.02.2009. 10:59 #94932

Upravo ta,medjutim mrka kapa na ovom forumu.Pokusacu da smorim ove sa B92 da ne idem direktno na shahovnicare(mada je i to opcija).pozdrav

philaemos re 06.02.2009. 19:49 #94995

Nas narod je poznat po tome sto uvek hoce da `pomogne`, bas zato bih odmah pitao komsije, pre ce ti oni odgovoriti nego nasi

Javi ako saznas ime. Srecno

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs