Ne vidim sto bi ti se iko smejao,pa jedna epizoda doticne serije kosta +-170,000 kuna i komsije mnogo ozbiljnije shvataju serije od nas.Medjutim ono sto mene interesuje je,pa hajde da je nazovemo pesma iz nje.U pitanju je ona tehno komercijala koja non stop ide tokom serije a naj vise u kaficu.Znaci treba mi naziv ukoliko ti ili neko drugi zna o kojoj stvari se radi?
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
JEBOTE, pa to sam i ja trazio, mislim ako mislis na onu pesmu uz koju je ona riba Adrijana snimala onog mucenika Juricu kako igra, pa ga okacila na net??? Tu pesmu pustaju i kada se snima nesto u tom kaficu gde svi sede. Ako mislimo na istu pesmu, stvarno ne znam koja je, ali bih takodje voleo da je negde nabaim, ako saznas javi! Pozz
:: Ne vidim sto bi ti se iko smejao,pa jedna epizoda doticne serije kosta +-170,000 kuna i komsije mnogo ozbiljnije shvataju serije od nas.Medjutim ono sto mene interesuje je,pa hajde da je nazovemo pesma iz nje.U pitanju je ona tehno komercijala koja non stop ide tokom serije a naj vise u kaficu.Znaci treba mi naziv ukoliko ti ili neko drugi zna o kojoj stvari se radi :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.