Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Muke sa kompom
STRANA 1 OD 1
mbjelos Muke sa kompom 18.01.2009. 21:54 T14667

status: user
broj poruka: 53

Ovako: formatiram hard disk, kompletan, obe particije obrisem napravim nove, podignem sistem i u roku od 24h a i brze masa trojan virusa biva detektovana od strane KAV. To je komp od brata, koji nema za razliku od mene licenciran XP, pa da li mozda ima veze sto sve instalacije preuzima od mene kroz shared folder ( windows live mesenger,java, klight mega codec pack, winamp, win rar, bs player i to bi bilo to). Iskljucim update, firewall, i ostale stvari u windows-u ali uvek je ista stvar, prodje par sati i konstantno virusi neki. Da nije problem sa D particijom, tj particijom na kojoj nije OS? Da nema tu nesto posto ja vratim podatke sa nje koje sacuvam na cd-u, a isti taj cd skeniran kod mene na laptopu sa istim KAV-om ne detektuje nista?!?!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish ... 18.01.2009. 22:58 #90394

broj poruka: 7285
Definitivno.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

banep RE 19.01.2009. 03:14 #90442

broj poruka: 537
Prikaci njegov hdd na tvoj komp (ako ima apdejtovan antivirus) i ocisti ga...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs