Zanima me gde mogu da pogledam torbe za lap 15.4`. Da ne budu one velike nabudzene koje su teze nego sam komp. Ili ako je neko uzeo neku koji bi mi preporucio.
Svaka iole ozbiljnija firma ih ima. Moja preporuka ide za ranaca jel ipak torba ide na jedno rame i u tom pogledu te deformiše/krivi. Ja koristim caselogic ranac(nije jeftin) i keva je. Malo nošenja i ne osećaš više da imaš sedam kila na leđima(lap ranac i ostale sitnice). Najbolje da proveriš preko neta gde imaju torbe i rančeve pa da se tamo uputiš i isprobaš na licu mesta. a sta ti ja znam...
Imaju prilično veliki izbor Casa Logic torbi i ranaca za Laptop. IPS u podrumu Beogradskog izloga u Knez Mihajlovoj. Mamut u Sremskoj, odmah ispod Kneza.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.