Znaci uzeo sam komp pre 2 dana i danas instalirao prve igre toca 3 i nfs carbon i igrica radi na high sve ne secka nista ali posle 5min igranja komp zabode i moram da ga restartujem ,sta mu je? procesor core2duo e7200,matcna gigabyte E45 DS#L,graficka 9600gt 512mb, 2gd rama kingston 800mghz,napajanje i kuciste chieftec.
NIsam nista clockovo ne smem ja to da cackam nisam gledao temp sad cu vidiom u biosu pa javljam! Ne zabada kada malo smanjim detalje,ali i kad je na max detaljima ne secka uopste samo zabode odjednom skroz!
Da li si instalirao drajvere koji dolaze uz graf. ili najnovije(desava se to sa starim drajverima) I da li si sam sklapao konf. ili u nekom servisu?,jer ...
current system temp 47C current cpu temp 25C skinuo drivere i opet zabode samo posle duzeg vremena ,izgleda da cu morati malo da smanjim detalje imam 2gb rama da nije zbog toga? Petza
S obzirom da si nov član moram da te upoznam sa jednim osnovnim pravilom a, to je: poštuj tuđa mišljenja. Jedan od članova foruma je dao svoje mišljenje a, ako isto ne rešava problem kod tebe ne znači da ne reševa kod drugih. Sve najbolje u daljem radu na forumu i na svom računaru
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.