E ovako ljudi imam veliki problem dao sam oglas na halooglasima i na par mesta. Svi zovu i kazu da im je skupo itd , prepoznao sam ih isti glas sa razlicitih telefona zovu itd. E sada mene interesuje jel skupo 200e za sledecu konfu
Monitor Philips 170s jos godinu dana garancija
Konfa
Amd 3000+ @ 2.4 AsRock K8NF6G-VSTA Ram 1GB ddr1 6100 Hard Disk 250GB SATA II Dvd Rezac star mesec dana Floppy Kuciste+Napajanje
Dal je mnogo 200e za ovaj racunar? i dal znate kako da prodam ovo cudo. Fali mi tacno 200e za nov komp a ovo n emogu da prodam
To je otprilike krajnja cena,znaci plafon!!! A to te zove preprodavac i koristi klasicne trikove obaranja cene robe da bi je on dobio po npr 150 i posle prodao za 200 i zaradio 50jura. Ako malo cekas dobices te pare. E da nije ista cena ako si iz BG-a ili negde iz provincije,nekog udaljenog malog grada,sela... U provinciji bi taj komp bio 250-280e!!!
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: :: E ovako ljudi imam veliki problem dao sam oglas na halooglasima i na par mesta. Svi zovu i kazu da im je skupo itd , prepoznao sam ih isti glas sa razlicitih telefona zovu itd. E sada mene interesuje jel skupo 200e za sledecu konf :: :: Monitor Philips 170s jos godinu dana garancij :: :: Konf :: :: Amd 3000+ @ 2. :: AsRock K8NF6G-VST :: Ram 1GB ddr :: 610 :: Hard Disk 250GB SATA I :: Dvd Rezac star mesec dana :: Flopp :: Kuciste+Napajanj :: :: Dal je mnogo 200e za ovaj racunar? i dal znate kako da prodam ovo cudo. Fali mi tacno 200e za nov komp a ovo n emogu da prodam
Nemam predlog gde da das oglas,ali kad odlucis da kupis novi komp,daj ovde na Berzi konfiguraciju koju zelis da kupis,verovatno ce ti neko dati dobar predlog kako da poboljsas to sto zelis da kupis,i sta je najbolji odnos cene i performansi. pozzzzz
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: :: :: :: Cekam jel imas neki predlog jos gde da dam oglas :: :: Jedva cekam da ga kupim :P
RAM na 800, i istegni se za WD 6400AAKS, i ako imam WD 5000AAKS koji je odlichan. Mislim da Powercolor nije bash dobro napravio tu kartu, to ce ti mozda i neko drugi reci.
Za to shto pokushavash da prodash cesh teshko uspeti izvuci 200 evra. Burazer je prodao za 8000din. Sempron 2800 s 754 Epox, ne znam tachnu oznaku 2x 512 Kingston Radeon 9550 Maxtor 80 Gb Sata Pioneer 111D
teorije da tu mašinu zalivadiš za 200€. Ako zajedno sa monitorom dobiješ 150€ odmah ga udaj. Vidi ovde na oglasima pod konfiguracije kakve mašine možeš da kupiš za tu lovu
Ok videcu neku drugu firmu za grafu, a komp pa cene su sve oko 200e, ali nemaju integrisanu grafu svi imaju ati 9550, ali daju stari monitor sa katodnom cevi.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.