imam 1 racunar koji sam sklopio iz rezervnih delova jer mi je glupo da ga prodajem ne bih izvukao neke pare.problem je u tome sto se restartuje iznova i iznova ne znam sta je.memorija nije,menjao sam testirao sam,procesor nije i to sam zamenio. sempron 64 2800+ soket 754,nf3 ploca msi,1,5GB rama memorije 400MHZ (NPC i Kingston) 120GB maxtor sata2 hard,i 1 dvd rezac,napajanje je Trust 370W i Asus ATi 9600XT/TD 128mb (agp) Da li neko zna u cemu je problem?izludecu vise ja samo hocu da radi lepo.jel puno trazim? Hvala unapred.
nije bracho nista od toga.. restartuje se ko blesav pa i malo pre sam ga jedva ukljucio.. restartovao se jedno 5 puta dok nije digao sistem kako treba.. odrzavam drajvere normalno ali ne mislim da graficka pravi problem.. sumnjam na napajanje pokusacu sutra sa drugim od 450W ili jako ako budem nasao.. stvarno ne znam koji mu je vrag.hvala vam na savetima javicu sta sam uradio.. ako neko ima jos neki savet dobrodosao je.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.