U vreme SFRJ ovo je bio najbolji strip. Tada sam bio kolekcionar i sakupio sam skoro sve brojeve nazalost zivot je ponekad okrutan te sam se kolekcije resio zarad neceg drugoga i ne zalim se zbog te odluke.
Naime skoro sam naleteo na crtani film Alan Ford konkretno epizoda alan_ford_-_e_il_gruppo_t.n.t._contro_superciuk.avi
Da li mozda neko zna vise o tom serijalu i gde se to moze pogledati na mrezi.
::U vreme SFRJ ovo je bio najbolji strip Tada sam bio kolekcionar i sakupio sam skoro sve brojeve nazalost zivot je ponekad okrutan...
moju kolekciju je resio jedan kreten :-@! no dobro...
to nije serijal, vec samo jedna ekranizovana epizoda... nista sem nje nije uradjeno. crtani datira iz druge polovine `80. scenario crtaca je napisao (veliki, najveci :) maks bunker, dok je magnus izostao...
sama animacija je prosecna (mozda cak i ocigledno jeftina)... ili ja jednostavno nisam navikao da TNT junaci mrdaju :) licno, najvise mi smeta sto je u koloru (blasfemija!)... traje relativno kratko, 20ak minuta, ako se dobro secam... davno sam ga skinuo, torent je u pitanju. hmm, ima ga i na jutjubu - razdeljen po delovima...
sir oliver govori italijanski sa britanskim akcentom :=]]
i da, wikipedia ima nesto rec`
Animation
Alan Ford was also transposed in 1988 into a low-budget, straight-to-video 30 minutes animated short called `Alan Ford ed il Gruppo TNT contro SuperCiuk` (`Alan Ford and the TNT Group vs. SuperCiuk`). It was produced by Max Bunker Press and was based on the SuperCiuk story already published in the comic series.
The animation was fairly good, despite the large use of tricks (ie. repeating backgrounds), some limited animation and sporadic defects.
Kako sam se samo zarazio sa serijalom pod imenom `Mangia` to je bilo strasno.
Bedak je crtac... Gledao sam ga. Ipak je strip bio vrh vrhova. Naravno, one `original` verzije. Razmisljam ozbiljno da pronadjem negde kolekciju i da je kupim... Nekad sam sanjao o tome, a sad sam skoro zaboravio na to. Hvala sto ste me podsetili =)
:: U vreme SFRJ ovo je bio najbolji strip :: Tada sam bio kolekcionar i sakupio sam skoro sve brojeve nazalost zivot je ponekad okrutan te sam se kolekcije resio zarad neceg drugoga i ne zalim se zbog te odluke :: :: Naime skoro sam naleteo na crtani film Alan Ford konkretno epizoda :: alan_ford_-_e_il_gruppo_t.n.t._contro_superciuk.av :: :: Da li mozda neko zna vise o tom serijalu i gde se to moze pogledati na mrezi :: :: Tomato Republic Of Serbia !!
Ja iz nostalgije kupujem ove nove sto sad izlaze, i imam sve brojeve. Ne moze ni da prismrdi onim starim, al` sta da radim. Bilo je dobro dok su izlazili specijali sa starim epizodama.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.