Ja svakako idem, slušam genija od svoje 12. godine, i od tada se nadam da će doći. Kao što i sam Jarre kaže, žao mu je što nije open tip koncerta, žao je i meni, svakako bi bilo lepo doživeti ovde Jarre-tip spektakla na otovrenom.
Ipak, važno je da je on ovde, konačno !!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Houstone i Peking su bili do kesice, sad je malo van zize javnosti... ... ali je bio i ostao legenda elekronske instrumentalne muzike.
One njegove vizuelne klavijature ili sta vec su i dalje `neprevazidjena` (uslovno receno) spravica, a muzika je eonima ispred garavih tuc, tuc, tuc frekvencija koje provereno nagrizaju mozak.
Fantastično, sjajno ozvučenje, intimna atmosfera sa sjajnom Jarre-ovom ekipom. Mogao bi da se nas iznenadi sa jednim outdoor koncertom blokirajući kompletno Terazije ili Ceo Bulevar Mihaila Pupina. Bar dok ne napuni 60 godina, tako da ima jedno 5 god da sve to isplanira.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.