Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
TOTAL TV
STRANA 1 OD 1
MIGOSA TOTAL TV 31.10.2008. 21:26 T12900

status: user
broj poruka: 280
Od juce nemam sliku na TV-u, malo pre pozvah tehnicku podrsku i posle provere stanja rekose pomerila vam se antena morate zvati montazere da dodju kod vas (dadose mi br. mobilnog telefona), kada sam ih pitao da li ce to mozda hteti da mi naplate, ona rece - pa da, normalno savaki izlazak na teren kosta!?

Tada sam im rekao da je antena postavljena pre mesec dana i da stoji na krovu stambene zgrade i da joj apsolutno niko nije prilazio i samim tim niko nista nije mogao da pokvari na njoj i da mi nije jasno zasto bi ja trebalo da snosim troskove necega sto nisam pokvario, jer ocigledno antena nije dovoljno dobro pricvrscena!

Ko se odlucuje za Total TV neka ima u vidu i ovaj podatak, poslovnost i usluznost su im NULA!!! PROSTO NE MOGU DA VERUJEM DA CU MORATI DA PLATIM OVO!

Tako vam u Srbiji izgleda digitalna televizija, u potpunosti u skladu sa svime ostalim...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko IPTV 01.11.2008. 07:53 #77512

status: user
broj poruka: 6648
Ma i ja sam između total-a i IPTV-a.... ali, svakako mi niko ništa ne bi montirao, jer bih uzeo 120cm antenu a ne taj pladanj za meze.... ukoliko IPTV ne bi rešio problem, cenom i kvalitetom. A, nadam se da hoće jer već postoji neka konkurencija pa svaka ideja o monopolu pada u vodu. Za razliku od kablovske koja je retko dostupna, total je dostupan kao i moronski digi, svagde. Inače bi nas lelekom odrao kao zečeve.
Inače, svaka im čast (lelekomu) uspeli su RATEL-om da ukinu 80% (i inače loćikavih, što-yes-yes) programa u Serbistanu... da pripreme teren za deranje putem pretplata na tv programe. Ali, OVCE SU ZA KLANJE I ŠIŠANJE, a, nisu za milovanje. Ako ne znaš sam i nemaš nikoga ko zna da propisno učvrsti antenu i pre toga je pravilno usmeri.... plaćaj. (I mekeći, ako ti je lakše.)
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs