Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
slike sa slajdova na racunar
STRANA 1 OD 1
profilic slike sa slajdova na racunar 28.10.2008. 18:56 T12857

status: user
broj poruka: 41
Pozdrav
Interesuje me da li neko zna na koji nacin mogu da se prebace slike sa slajdova od projektora, a da to ima relativno dobar kvalitet? Preporucili su mi u jednoj radnji skener koji ima tu opciju pa me zanima da li je neko malo vise upoznat sa tim i da li postoji neki uredjaj koji sluzi samo za to? Radi se o pozitivima, ne o negativima...

Hvala.

Najvaznije pravilo: Svako pravilo ima izuzetaka osim ovog pravila!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nomemory Re 28.10.2008. 23:44 #77205

broj poruka: 251

Genius scaner imam par godina star. Skenira filmove i pozitive i negative softwerski preradjuje izuzetno kvalitetno. Sumnjam da se taj model vishe proizvodi ali slican proizvod ces sigurno naci samo se raspitaj po IT prodavnicama.
pajsgudgud bilo koji skener može to da ti odradi 29.10.2008. 00:32 #77214

broj poruka: 3742
Imaš specijalne rotacione skenere visokih rezolucija, al to ćeš naći samo po štamparijama i to onim ozbiljnijim. Vrtte nekim sumanutim brzinama 30000obrtaja po minuti i daju sliku rezolucije 4kx2k zaboravih već i ogromni su po gabaritima.
a sta ti ja znam...

nomemory Re..Ne moze bilo koji skener 29.10.2008. 15:05 #77262

broj poruka: 251

Na mjestu gdje se umece film (ili dijapozitiv) nalazi se lampa u poklopcu. Rezolucija moze da ide do 19200Dpi. Znaci i za bilboard-e u HD. Nije profesionalan, nije velik, A4 klasika i nije preskup. Tad sam ga kupio za oko 150e. Mislim da su sad puno jeftiniji.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs