Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Шта мислите о г - дину Миодрагу Кузмановићу - Свет компјутера?
STRANA 1 OD 1
MilivojeS Шта мислите о г - дину Миодрагу Кузмановићу - Свет компјутера? 18.10.2008. 21:13 T12686

status: user
broj poruka: 439
Да видимо какво мишљење имате о поменутом господину који пише у часопису `Свет компјутера`. Забављају ли вас његове колумне? Цените ли његове описе игара?

ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Betmen Kuzmanović 18.10.2008. 22:09 #75889

broj poruka: 6102
Znam da je u kolumni u svakom broju ima drugi nadimak, ali ga je pamtim po ovom. Čovek ume ponekad stvarno na napiše dobar tekst, ali što se tiče I/O porta, tu je jasno da je napaljen na Intel i nVidiu svih ovih 8 godina koliko redovno kupuje SK. Srao je po AMD-u i ATI-ju čak i onda kada su bili bolji. Opisi igara su mu generalno OK, mada u poslednje vreme sve više razmišljam da prestanem da kupujem SK pošto ima sve manje zanimljivih stvari za čitanje (bar po meni). Valjda zato što sve više testova hardvera i opisa igara čitam po netu, a i ove godine sam izmenjao skoro celu mašinu deo po deo, pa mi je vala dosta kompa.

Za ovo poslednje se samo šalim.
Kompa vala nikad dosta.

TheGame Re:Kuzma 18.10.2008. 23:15 #75897

broj poruka: 719

Najveci smor.Naravno pored hardverskih testova citam i dio o igrama.I uvijek kad izadje neka hit igra uvijek on mora da da detaljan opis igre......i to po 2-3 stranice......Nikad ne stignem da fino procitam opis neke hit igre.....jer izludim...Samo nesta filozofira....Ako ikad prestanem da kupujem SK to ce biti zbog njega...........

MaliAbner Njemu hvali jedan Zvonko Lepetic alias Djura... 18.10.2008. 23:53 #75903

broj poruka: 7769
Znaci hvali mu jedan Djura iz balkanskog spijuna...
... ma tuko bih ga dve nedelje i ne bi ga nista pitao ...
Tek kasnije ako bi ga sreo pitao bih ga znas li ti sto te ja tukoh onomad?

Ma zemljace obican kenjac, takvih je gomile u paradajz republiki...

Usput od kad su Rom i Ram otisli iz casopisa on je drasticno izgubio na kvalitetu nazalost. Sta reci kad je bar 40% novine reklamni sadrzaj koji u poslednje vreme zaista nikakve veze nema sa IT-om, i procita se pardon prelista za 3 sata bez zelje da se vratis na neki od clanaka ponovo.

Tomato Republic Of Serbia !!!

TheGame Re:Njemu hvali jedan.... 19.10.2008. 01:18 #75923

broj poruka: 719

Potpuno si upravu Mali Abner,samo sto ga ja ne bih tukao dve nedelje.Za svaku igricu sto je davao opis tukao bih ga po jedan dan...Nakupilo bi se dana ihaaaaaa......Sad stvarno:Tip je pravi serator.....obavezno preskacem njegovu uvodnu rijec,,,,a za opis igre se nekako skanim da procitam zato sto me interesuje igra.......a ne njegova filozofiranja....Sto se tice reklama u SK,ima ih stvarno previse,prije negdje sam nasao na kraju casopisa i koliko naplacuju reklame,medjutim sam se zabrojao(kada sam brojao koliko ima reklama i kolika im je cijena) i odustao sam od brojanja....Uglavnom ogromne pare su u pitanju..............

gile23 ... 20.10.2008. 14:25 #76129

broj poruka: 9121
Ima cevek svojih ispada, a to sto je ispaljen na Intel i nVidia-ju, u SK-u sam procitao podatak da se na 10 nVidia proda 1 ATI kartica (podatak je pre Ati 4800 serija), a sto se tice njegovih tekstova, pola strane u opsu Crysis-a bio je njegov uvod, ista stvar se desila i kad je izasao BioShock ili kad je pominjao neke filmove u njegovom odeljku, malo sve gleda sa svoje strane (subjektivno umesto objektivno). A SK je u zadnje vreme postao ko novogodisnja jelka!!!

Pozdrav!!!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ctrl Re 21.10.2008. 09:24 #76313

broj poruka: 779
Filozof i smarach
Iznosi neke svoje licne stavove,misljenja,kritike i sl. glupost koje nemaju veze sa novinama za koje pise.Bruka

MACHINE Kuzma je lik 19.11.2008. 14:40 #79996

broj poruka: 5704
pa i on sam priznaje da je pravnik a ne IT inzenjer...jednom sam ga javno prozvao u jednom broju je izaslo ne znam koji je, bli je to pre 3-4god....potpis je bio RavenLord, cini mi se. Sta ces, covek je nadprosecni smarac i lupetator :))

P I L G R I M

MilivojeS ре: 12.12.2008. 13:05 #83416

broj poruka: 439
Господин Миодраг Кузмановић је за мене један диван господин. Најбоље га обожавам. Нарочито када пушта Хитлер спичес! Текстови су му лудница. У позитивном смислу. Можда неко прижељкује вазда суву техничку аргументацију која оптерећује? Лично ми се допада његов стил. Али добро, укуси су различити.
Миодраже врати се, сви ти верујемо!

ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs