Znate li mozda da mi preporucite neki dobar film novije produkcije a moze i malo starije...Slabo pratim sta izlazi pa ne znam sta da skinem...Moze sve osim horora....
:: :: hehehehehehehe....Problem je sto ne mogu da putujem 380km da bih odgledao film u Dvorani kulturnog centra....... :: :: @BataCele svaka cast iskopao si te filmove sa samog dna HORORA..........
E pa, nabavi ga u DVD-u ili DiviX-u pa ustedi sebi put.
:: :: Osim Spasavanje redova Rajana i Neprijatelj pred vratim :: :: Uz rizik da te `obavestim` o necemu sto i sam znas, evo nekoliko naslova na tu temu:
-Gvozdeni krst -12 zigosanih -Paton (na osnovu biografije generala Patona) -Kvaka 22 -Luda invazija na Kaliforniju (satira) -Pesak Ivo Dzime -Ivanovo detinjstvo (Tarkovski, poezija)
Samo nesto sa Chuckom Norrisom, videces kako je sa jednim rafalom unistio helikopter ili probija nogom soferku automobilu koji je u punom trku itd., a sto ti se tice filma to ti je UHF, a liman malo sam usporio poslednjih dana sta ces, i imas hrpu dobrih starih filmova (pretezno ratni su dobri, nesto kao Topovi Navarona itd.,...)!!!
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.