Da li iko ima album lookin` out od Terry Callier i ako bi mogao da ga...necu da napisem da me ne bi banovali.Puno hvala I ako niko nema gde bih mogao da potrazim ili pitam?neki jazz blog ili slicno?
:: :: :: :: Prijatno sam iznenadjen cinjenicom da na Forumu neko uopste i zna za TC-a :: Nadam se da nisi propustio(la) koncert u SKC-u prosle godine
Pa ima jos jedno dodatno ca a i cita se po engleski ynaci c=k...stari racun jos iz neke 2001, ali mi se ne menja jer ga koristim na svim sajtovima da bih lakse zapamtio podatke:D Inace, ovo je za jednu dobru drugaricu ali znam i ja njegove pesme sa Gran Tourismom i Massive attackom. Brian M da li si ti skinuo ceo album ili si samo probao da skines?
:: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Prijatno sam iznenadjen cinjenicom da na Forumu neko uopste i zna za TC-a :: :: Nadam se da nisi propustio(la) koncert u SKC-u prosle godine :: :: Pa ima jos jedno dodatno ca a i cita se po engleski ynaci c=k...stari racun jos iz neke 2001, ali mi se ne menja jer ga koristim na svim sajtovima da bih lakse zapamtio podatke: :: Inace, ovo je za jednu dobru drugaricu ali znam i ja njegove pesme sa Gran Tourismom i Massive attackom :: Brian M da li si ti skinuo ceo album ili si samo probao da skines
:: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Prijatno sam iznenadjen cinjenicom da na Forumu neko uopste i zna za TC-a :: :: :: Nadam se da nisi propustio(la) koncert u SKC-u prosle godine :: :: :: :: Pa ima jos jedno dodatno ca a i cita se po engleski ynaci c=k...stari racun jos iz neke 2001, ali mi se ne menja jer ga koristim na svim sajtovima da bih lakse zapamtio podatke: :: :: Inace, ovo je za jednu dobru drugaricu ali znam i ja njegove pesme sa Gran Tourismom i Massive attackom :: :: Brian M da li si ti skinuo ceo album ili si samo probao da skines :: :: Skinuo i okacio na rapid, pogledaj mail
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.