Zasto ljudi vecina vas ljudi ne ide u crkvu, ne idem svake nedelje, ali odem ponekad, totalno smiri coveka i posle se covek oseca sasvim smireno i srecno,...
Ma pusti coveka,ne treba nikom braniti da prica o crkvi...pa cak ni na sajtu poput PC Berze.Proslo je to vreme kada su se takve stvari branile...uostalom treba ici u crkvu,podrzavam... A pretpostavljam da je Gile dosta mladji od vecine nas...pa mu treba oprostiti ako ponekad malo `istrci pred rudu`...
KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
:: dete idi nadji neki hobi...ovo je PC forum...samo neke gluposti lupas.. :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
U pravu si jesam mladji, ovo je svastara, tako da moze da se pise do mile volje,...
Pozdrav!
:: Ma pusti coveka,ne treba nikom braniti da prica o crkvi...pa cak ni na sajtu poput PC Berze.Proslo je to vreme kada su se takve stvari branile...uostalom treba ici u crkvu,podrzavam... A pretpostavljam da je Gile dosta mladji od vecine nas...pa mu treba oprostiti ako ponekad malo `istrci pred rudu`.. :: :: :: :: KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!! :: :: :: dete idi nadji neki hobi...ovo je PC forum...samo neke gluposti lupas.. :: :: :: :: Overclocking is the way of life!!! :: :: :: ::
...evo konacno neke teme u koju se razumem,ako se vec u ove comp. ne razumem!!!! U prvu je,ko je rekao ovo je forum i demokracija pa pustite coveka..... A zasto ne idem u crkvu....zato sto je religija(ne samo hriscanska,nego i sve druge) uz mobilne telefone i komp. najveca prevara ikada.....VERUJ MI...
easprava je O.K jer to je suprostavljanje misljenja....ono sto ni ja ne zelim je SVADJA!!! Bas bi voleo da cujem ,ne samo tvoje,vec i druga misljenja. P.S:Nisam rekao da bog(ili kopja vec visa sila) ne postoji,procitaj pazljivije,vec sam izneo svoje misljenje o religiji!!!
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.