Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Bubanj Potok, kako ste prosli!!!
STRANA 1 OD 1
gile23 Bubanj Potok, kako ste prosli!!! 08.10.2008. 22:33 T12450

status: user
broj poruka: 9121
Momci kako ste prosli u Bubanj Potoku vi sto ste bili, zelim da cujem iskustva, da li ste nesto mocno nasli tamo a da funkcionise za male pare,...

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Svetska finansijska kriza 09.10.2008. 00:58 #74264

broj poruka: 6648
Uzmi lepo te `male pare` i smaži pljesku sa svim prilozima i pićencetom. A ako pretekne, ponovi to.... dok sve ne utrošiš na sigurnu investiciju. Možeš i na Bubanj Potoku. A, dok tako preživaš junk-food, gledaj samo kako loši investitori pazare falš robu bez ikakve garancije... i, ako si imalo sklon psihologiji, probaj da napraviš razliku između žrtava šibicarenja i tih koje vidiš.... znaš da je prevara, ali, mnogo je slatka i fino smišljena...

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Da niste 09.10.2008. 11:34 #74316

broj poruka: 3742
ugledali neku tecru staru 3god? Maznula neka životinja iz kancelarije.
a sta ti ja znam...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 09.10.2008. 21:44 #74398

Pametno to za pljesku odavno je nisam jeo, ma ja IT opremu samo u prodavnici kupujem, a ovu temu sam postavio da vidim kako su ljudi prosli, znam da je bila tema odavno, ali mozda neko vidi ovde. I da procesor Q9650 ako ga tamo prodaje za 5000 dinara, ne moze biti istog kvaliteta kao i ovaj od 25000+ dinara, ta IT oprema iz kine nije ko patike, za rodjendan treba da dobijem jos 2GB rama i bicu miran za 3 godine, e onda laptop, tad cu vam se javiti za izbor komponenti. Sad cu malo kesa da steknem za pljesku picence i pravac u PC igraonicu, da se odvalimo od PC igara u LAN-u ionako odavno nisam bio, a mozda iskesiram i za nesto tipa brokoli i tako to iako to ne volim. A mozda neko nadje i 486-ticu za male pare!!!

Pozdrav!

gile23 ... 09.10.2008. 22:33 #74420

Javicu vam kakva je bila pljeska!!!

Pozdrav!

gile23 ... 09.10.2008. 22:34 #74421

Ispravka pljeska i igre u LAN-u!!!

Pozdrav!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs