Uzmi lepo te `male pare` i smaži pljesku sa svim prilozima i pićencetom. A ako pretekne, ponovi to.... dok sve ne utrošiš na sigurnu investiciju. Možeš i na Bubanj Potoku. A, dok tako preživaš junk-food, gledaj samo kako loši investitori pazare falš robu bez ikakve garancije... i, ako si imalo sklon psihologiji, probaj da napraviš razliku između žrtava šibicarenja i tih koje vidiš.... znaš da je prevara, ali, mnogo je slatka i fino smišljena...
Pametno to za pljesku odavno je nisam jeo, ma ja IT opremu samo u prodavnici kupujem, a ovu temu sam postavio da vidim kako su ljudi prosli, znam da je bila tema odavno, ali mozda neko vidi ovde. I da procesor Q9650 ako ga tamo prodaje za 5000 dinara, ne moze biti istog kvaliteta kao i ovaj od 25000+ dinara, ta IT oprema iz kine nije ko patike, za rodjendan treba da dobijem jos 2GB rama i bicu miran za 3 godine, e onda laptop, tad cu vam se javiti za izbor komponenti. Sad cu malo kesa da steknem za pljesku picence i pravac u PC igraonicu, da se odvalimo od PC igara u LAN-u ionako odavno nisam bio, a mozda iskesiram i za nesto tipa brokoli i tako to iako to ne volim. A mozda neko nadje i 486-ticu za male pare!!!
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.