Zato što se prijavio samo da bi prodao svoje VIP karte. Takvih je bilo i ranije i užasno su iritantni. a sta ti ja znam...
:: PUKOH OD SMEHA ,PA ME ZANIMA ZASTO BAS TE RECI I TO IZ NEVEZANOG !!! :: :: :: :: KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!! :: :: :: :: :: a sta ti ja znam.. :: :: :: ::
Ja sam clan pcberze od kako je prerasla obican spisak cenovnika i pocela da funkcionise i novom obliku koji sadrzi i forum :) Nazalost ovde nema podatka od kad je ko clan... Do sada nisam imao zelje/potrebe da se ukljucujem u rad foruma.
A `Pederu!!!` vrsta komunikacije je skroz glupa... .)
:: Ja sam clan pcberze od kako je prerasla obican spisak cenovnika i pocela da funkcionise i novom obliku koji sadrzi i forum : :: Nazalost ovde nema podatka od kad je ko clan.. :: Do sada nisam imao zelje/potrebe da se ukljucujem u rad foruma :: :: A `Pederu!!!` vrsta komunikacije je skroz glupa... .
Jeste, odreagovao sam uvredom, nije moj stil(ovo shvati kao neku vrstu izvinjenja), al nije ovo forum za prodaju karata.
I ja sam član interenta od kad se pojavio, al nisam mogao da odreagujem dok nisam kupio komp:P :: :: Poz :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.